Sista veckan i juli och snart semester!

Wohooo vad jag ser fram emot fredag och att då äntligen få lite semester! Hur har ni det? Har ni fortfarande semester, har ni sen semester som jag eller är ni rent av kanske snart på väg tillbaka till jobb? Några av er pratar jag med på Instagram och det tycker jag är himla kul! Älskar att ha kontakt med er, höra hur det går med allting och dela erfarenheter.

Sommaren och rutiner-so far

Hittills har sommaren flytit på ganska bra tycker jag. Det är kanske inte så konstigt eftersom jag fortfarande jobbar och därmed fortfarande har rutiner, men jag känner mig glad för det ändå! Väljer att klappa mig själv lite på axeln för de mål jag satte upp för sommaren som går bra istället för att vara besviken över de mål som jag inte levt upp till enligt förväntan. Fokus på det positiva! Jag gick med i en utmaning på Instagram som heter ”Starkare tillsammans”. Där sätter man upp sina egna mål och funderar på hur man ska göra för att nå dem. Sedan delar man med sig och peppar varandra. Jag gillar sånt, att peppa och lyfta varandra 🙂

Mina mål med ”Starkare tillsammans”

  • Promenera minst 10 000 steg/dag 5-6 gånger i veckan
  • Träna (hemmaträning eller gym) 3 ggr i veckan juli ut och 1-2 ggr i veckan i augusti
  • Hålla i en kost jag mår bra av och äta regelbundet
  • En ”vit månad” i juli (dvs ingen alkohol)

Utvärdering av målen – so far

  • Promenaderna -toppen!
  • Träningen -mindre bra. Jag har kört några hemmapass, men har haft svårt att pallra mig iväg till gymmet
  • Kosten -nöjd och glad, men är inne i en period då jag dumpar extremt lätt
  • Vit månad – toppen!

Lite nytt Träning-pepp är man värd ibland!

Hörlurar och aktivitetsklocka

Lyssna på kroppen

Jag var varit extremt trött ”i hjärnan” på sista tiden, något som växt och förvärrats månad för månad. Uttrycker mig så för jag är pigg fysiskt. Ska inte gå in så mycket på det här, men kanske kommer det ett eget inlägg om det och effekterna av det, vi får se. Jag har även haft lite dåligt immunförsvar på sistone känns det som, småförkylningar som avlöst varandra. Inget märkvärdigt, men det är ytterligare en anledning till varför jag fokuserat på promenader över gymmet de senaste veckorna. Nu är jag ”på g” med träningen igen och det känns kul! Jobbar dock på att inte köra på i 180 hela tiden utan att försöka lyssna på kroppen. Inte alltid superenkelt, men övning ger färdighet sägs det ju. 

Sophia på promenad

Kram på er allihopa! Vi hörs snart igen, här eller på Instagram!

Sophia/ Healthier_zoph

 

 

6+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.