Heeeeej!

Oj oj, vad länge sen det var jag skrev nu. Det blev lite oplanerat semester all in även från bloggen, men nu är jag tillbaka igen 😊 Ni som följer mig på Instagram har ju redan fått en inblick i min semester, men jag tänkte skriva och försöka sammanfatta lite här.

Förväntningar vs Verklighet

Hur gick det för mig på första sommarsemestern som opererad då? Jo, men jag känner mig nöjd och glad! Det har gått superbra med maten och har även kunnat unna mig både lite bubbel, vin och drink vid tillfällen. Jag har hållit planen med promenaderna och även hållit det lilla viktmålet jag hade för semestern. Det var bara ett litet mål, nämligen att jag skulle ta mig under 70-strecket och det lyckades jag med 😊 -Stort för mig, även om det bara var -1 kg som krävdes för det. Det kändes som ett lagom mål över semestern. Att ha en vikt som börjar med en 6:a känns surrealistiskt. Så tacksam!!

Kräftskiva

Vi hade kräftskiva och då var det lite bubbel som välkomstdrink. Jag tog bubbel jag med, men hälleralltid upp mindre i mitt glas. Ingen som märker något, de är mest fokuserade på hur mycket deras glas fylls med 😉 Kräftorna fungerade superbra för minimagen. Vi åt mellanstora havskräftor och jag orkar ca 2-3 st tillsammans med ett par coctailtomater. Den här kvällen blev det 2 st kräftor och ett par räkor -mums!
I vårt gäng, liksom i många andras, så hör det till med en liten snaps och skrålande och skålande. Jag tänkte först hoppa över den, men jag valde att ta en och det gick bra. Det jag gör annorlunda nu är att jag inte tar en hel, utan bara en liten smutt. Så ett snapsglas räcker till alla skålningar över hela middagen. Magen var glad och likaså jag 😊

Havskräfta, snaps, bubbel

 

London

Det blev en liten semester från semestern! Vi åkte och hälsade på en kompis om bor i London i 4 dagar. Det var riktigt härliga dagar, med strålande sol, många och långa promenader, god mat och även lite shopppig. Även här är jag fantastisk nöjd med hur bra det fungerade med maten och mellisar. Jag tänkte skriva ett eget inlägg om det sen som dyker upp inom kort 😊

Röd telefonhytt från London

Motion

Jag är mer än nöjd över alla promenader! Har gått mycket mycket mer än jag hade trott. Det är kul med ett aktivitetsarmband så man har koll på stegen! Det har blivit så fina långa promenader på Naturstigarna på grannöarna. Det är härligt att kunna ta färjan över till en av öarna och promenera och även kul att öarna skiljer sig så pass mycket. En del är lummiga och andra karga. Något som kändes häftigt var hur mycket lättare jag tog mig runt dessa naturstigar i år. Dels tack vare konditionen och att man orkar gå mycket snabbare, men att jag känns så mycket lättare. Det är jag förvisso haha, men även innuti. Det är en sån frihet!

Sophia i solglasögo och röd jacka. Skärgård i bakgrunden

 

Kommer ett inlägg med lite fler bilder även om detta 😊 Jag tänkte nämligen göra ett litet inlägg med jämförelsebilder från den här sommaren och förra! Det är viktigt för jag förstår inte riktigt själv. Det där med att huvudet inte hänger med. Häftigt  då att kunna sätta två bilder bredvid varandra och se skillnaden!

Det var en liten kort sammanfattning av semestern. Imorgon är det dags för jobb igen och det väntar lite nya spännande utmaningar. På tisdag ska jag börja träna med en PT och på torsdag har jag lite spontant anmält mig till ett 5 km lopp på jobbet. Jag har inte sprungit på ca 6 år haha, som tur är får man gå eller krypa runt, så jag siktar på det. Kanske behöver krypa efter första passet med PT:n haha. Vi hörs snart igen med lite Londonbilder, vad och hur jag åt där. Å sen lite jämförelsebilder på det 🙂

Ha en fin söndagskväll!

Kram Sophia

Healthier_zoph på Instagram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Siffror

Siffror

I torsdags var jag i Stockholm på återträffen Capio CFTK anordnar efter ca 6månader när man gjort en operation hos dom....

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.