Friyay!

Så har ännu en vecka gått. Har ni gjort något extra trevligt? Det har jag!
Förra helgen mötte jag upp två nyfunna vänner från Instagram. Vi har följt varandras konton en tid och träffades för första gången i höstas på Baricols event i Stockholm. Därefter uppkom idén att vi borde styra upp att ses igen.

Minimagetjejerna på Baricol-event

Förra helgen var det dags!

En solig, fin men väldigt blåsig dag möttes vi upp inne i stan. Så himla härligt att träffa tjejerna live igen.
Vi trotsade blåsten och tog en timmes promenad längs med vattnet på Kungsholmen. Vi hade massor att prata om och tvivlar på att det var tyst en enda sekund haha 😊 Alltifrån våra olika erfarenheter av våra operationer, till bemmötande, Instagram, vitaminer, Baricol, träning och andra privata saker om ditt och datt. Underbart!

Fika

Minimagar behöver ju påfyllning ofta, så vi tog en fika tillsammans. Lite väderbitna var det skönt med värme och en god kopp kaffe och nåt i magen. Det blev påfyllnad av energi både från maten och ännu mera härligt snack. Förutom varsin kaffe hittade vi perfekta storlekar på mellis! Jag tog en Over night Oats och tjejerna yoghurt med bär. Mums!

Ny dejt planeras

Vi tyckte det var så trevligt att hänga så vi planerar lite nya dejter framöver. Vi pratar om middagar, bio och flera promenader, så kul! Glad och tacksam för dessa fina tjejer jag fått i mitt liv Om ni inte följer de på Instagram redan så gör det! Jousofine och Changeforliving riktigt inspirerande, grymma tjejer.

Tre minimagetjejer i solen

Apropå goa vänner

Imorgon väntas ytterligare en dag tillsammans med en kompis. Jag tror och hoppas att det ska bli riktigt mysigt. Eftersom kompisen ifråga läser min blogg och inte har en aaaning om vad jag planerat för henne imorgon så säger jag inte mer 😉 Hon har fyllt år och min present till henne, förutom en flaska bubbel, var att jag skulle överraska henne med en dag tillsammans. Så hoppas hon ska bli nöjd ❤. Om ni är nyfikna kommer säkert en uppdatering på bloggen framöver.

Nu önskar jag er en riktigt trevlig, skön och mysig helg!

Kram Sophia

Healthier_zoph på Instagram

13+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.