Hemma i Sverige igen!

Jag påbörjade det här inlägget från solstolen på Mallis-stranden för några dagar sedan och tänkte, huuuur lyxigt är inte det här!? Postar nu inlägget en mulen höstdag från Stockholm. Kontraster i livet ☺️ Tänkte summera semestern innan jag återgår till vardags-Soph igen.

Överraskad delux

I tisdags förra veckan blev jag riktigt överraskad. Mina föräldrar och jag hade slagit oss ner för att äta lunch när jag hör en röst bakom mig som säger ”är det ledigt här”? Min första tanke var ”vad är det för nån som ber att få sätta sig ned med en främmande familj”? Andra tanken var ”fan vad han är lik min kille”.. (Pardon my language).  Tog nån sekund innan poletten trillade ner att det faktiskt var han!!

 

Sophia och pojkvän armkrok vid ett bord

Kortvisit

Jag har åkt hit med föräldrarna i många år och han har aldrig tidigare velat följa med. Han är nämligen inte så förtjust i värme, så jag förstod verkligen ingenting när han helt plötsligt stod där, mitt på en solig, varm tisdag! Chockad är ordet haha. Han stannade i 2,5 dag för sen skulle han ner till västkusten och stänga sommarhuset.

Få in så mycket som möjligt på 2,5 dag

Nu pratar han dock om att komma ner hit nästa år, han tyckte om vårt lilla paradis ❤️ Vi hann med en biltur till Sóller och en fantastiskt god lunch där, en dag på stranden och att fira hans födelsedag.

Semester-maten

Har över lag fungerat väldigt bra med maten tycker jag. Även med mina mellanmål, så jag är väldigt nöjd och glad över det. På bilden nedan är några av mellanmålen jag hade med till stranden. Naturell yoghurt med chiafrön och bär, sallad och babybel-ost med cocktailtomater. Lite stolt också att jag hållit måltidsordning och hälsosamt tänk. Några gånger har jag ändå åkt på dumping. Min mage är lite känslig, så behövs inte så mycket. Särskilt känslig är den kring mens, då dumpar jag nästan på allt. Oavsett hur bra mat. Det enda som verkar hjälpa något är att äta minimalt, mindre än vanligt och aldrig bli mätt. Då får jag äta lite tätare istället. Men överlag har det gått fint, så känner mig nöjd.

Mellanmål och vattenflaska på stranden

Jag har lite svårt att få i mig tillräckligt med vätska, så jag har även kompletterat med vätskeersättning från Bariacol i mitt vatten. Lite pressad citronsaft i också.

Stomacol vätskeersättning från Baricol

Rockar kirurgtejp på stranden! Fick rådet att tejpa ärren 1 år i solen, så är ”lydig flicka”

Mage med kirurgtejp

Semester-träning

I ärlighetens namn har det inte blivit så mycket av den varan som jag hade hoppats. Jag har varit väldigt trött och prioriterat sömnen över att ta mig upp extra tidigt för så många promenader som ursprungsplanen var. Istället har jag några dagar i veckan kört lite benböj och armhävningar på hotellrummet. Bara för att underhålla lite liksom. Men det är ju semester och det är fantastiskt att få ligga på solstolen och småslumra, lyssna på ljudbok, bada och ta några simtag (inte heller överdrivet många, mest trampat vatten och njutit).  Jag är supernöjd!

Kollage på Sophia i träningskläder, samt soluppgång och palmer

Snart väntar vardag igen

Kommer att sakna solen och värmen väldigt mycket. Hade gärna stannat ännu lite längre, men det är dags för vardag igen. Jag saknar konstiga saker som jag aldrig saknat förr. Havregrynsgröt till exempel haha 🙂 Ska bli lite skönt att få fixa lite egen mat efter att ha lyxat mer att äta ute så mycket under semestern. Å jag längtar efter alla de bra produkter vi har hemma, sockerfria som jag mår bäst av. Härligt att man kan sakna sånt tycker jag! Ser även fram mot PT-passet nästa vecka!

Ikväll är det Baricol-event i Stockholm! Hoppas vi ses!

Må så gott så hörs vi snart igen 😊

Kram Sophia

Följ mig gärna på Instagram:

Healthier_zoph

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.