Grattis lilla Magis❤

­­­­­­­

Tänk att det har varit du och jag i två år nu. Jag kan knappt förstå vart tiden har tagit vägen. Den 10 januari 2019 var det min tur att stiga in i minimagelandet genom att göra en Gastric Bypass. Jag är så tacksam för det beslutet och för allt det har kommit att betyda i mitt liv.

Före-och efterbild på Sophia

Hur firades dagen?

-För det är klart att det är värt att fira årsdagen, så mycket som Magis kommit att betyda. Det blev en härlig långpromenad i ett vackert vinterlandskap. Promenera gör jag ofta, men ville lyxa till det lite så jag bestämde mig för lite picknick sådär mitt i vintern. Jag bredde mig en macka och kokade egen varm choklad. Utrustad med detta, sittunderlag, en fleecefilt och en bra ljudbok så hade jag ett mysigt ute-firande 😊

Vinterbilder på utsikt, Sophia, Termos och steg från aktivitetsklocka

Ingen 2-årsuppföljning ännu

Jag har inte blivit kallad ännu och på ett sätt så väntar jag hellre och hoppas på en uppföljning på plats, snarare än att ta det digitalt. Det är toppen att man kan ta läkarbesök och dyligt via video, men jag skulle gärna träffa de på Obesitasmottagningen i person eftersom man blir utskriven därifrån efter 2 år. Kommer bli kallad igen efter 5 och 10 år, men annars är det vårdcentralen som gäller framöver. Vi får se hur det blir 😊

Kram på er och hoppas ni haft en bra start på 2021 hittills!­­­­­­­❤ Glöm inte att ni gärna för komma med önskemål om det är något särskilt ni skulle vilja att jag tar upp eller skriver om. Det går bra att önska både här och på Instagram, där jag finns som Healthier_zoph

Tecknad Sophia med 2021 ovanför huvudet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.