Från Bloggträff i Göteborg till Musikal i Stockholm

Hej på er!

Några av mina kära bloggkollegor har ju redan skrivit om Bloggträffen, läs gärna Louise’s, Ursulas och Sofies inlägg om hur dagen såg ut 😊 Jag tänkte att jag gärna villle skriva om den här dagen jag med, men eftersom de redan skrivit så fint så kör jag en annan twist på det hela 😊 Jag kör den ur matperspektivet eftersom ja, det är mycket mat i huvudet på mig hela tiden som ni kanske märkt haha.

Tidig start

Klockan ringde 04:20 och det var dags att göra sig i ordning, duscha, koka kaffe och plocka ihop mellisar inför dagen. Strax efter 06 gick tåget från Stockholm central mot Göteborg. Det ingick frukost på tåget i biljetten. Blev glatt överraskad över frukostboxen som hade lite av varje, och det mesta klarar min minimage också. Dock inte allt på en gång. Jag åt den naturella yoghurten, gav paret som satt på andra sidan gången juicen och chokladen (de blev jätteglada) och bredde mackan och sparade den till senare. Efter 20 min drack jag mitt medhavda kaffe med proteinmilkshake.

Kollage på Frukostbox, innehåll, yoghurt, bröd

Göteborg

Klev av i Göteborg och höll just på med mitt mellis. Som tur var kunde jag dricka klart det i farten då det var en proteinmilkshake. Promenerade ner till Kungsportsavenyn. Väl på plats blev jag helt tagen av hur fint de hade fixat för oss!

Tårtan såg fantastisk ut, men jag äter inte sånt längre (av eget val). Dels skulle jag nog dumpa gärnet (jag är ganska känslig. Det där är så olika), men jag har inte ätit sånt på många år. Däremot provade jag dessa godingar nedan! Finn Crisp snacks, mums vad gott! Dumpingfritt också, yay!!

Påse med "Finncrisp snacks"

Lunch

Lunchen blev laxfilé med potatis och grönsaker. Supernajs! Men det bästa var att jag fick möjligthet till att prata lite extra med bloggkollegan Linus
Jag ser dock lite disträ ut eftersom jag håller på att kika på min Baribudduapp precis när bilden togs. Jag använder fortfarande den vid varje måltid för att äta lagom snabbt och för att registrera min mat. Då har jag koll på när det är dags för nästa måltid, när jag kan dricka osv.

Limus & Sophia, lunchtallrik

Eftermiddagen

Eftermiddagen bjöd på bra föreläsning av Baricol’s diestist från USA, Laura, fotografering och lite filmining. Lite läskigt tycker jag nog allt fortfarande. Jag är van att gömma mig sedan gammalt. Jag försöker dock tänka att det är nyttigt att gå utanför sin comfort zone. Träna träna träna… Övning ger färdighet!

Linus filmar Sophia

Gruppbild på bloggarna från Levdittliv

Flyg tillbaka till stockholm

På flygplanet blev det medhavda kesoplättar och kaffe. Mums! Dags att ladda lite och fylla på energi. Det var ett litet proppellerplan och lite turbulent, så fick kämpa med min åksjuka. Det gick ganska bra, värst vid start och landning för mig. Kan även erkänna att jag är liiiite flygrädd av mig. Inte så att jag undviker att flyga, men har respekt för det och håller nog gärna nån i handen om jag kan och får haha.

Babtbells, kesoplättar & kaffe

Musikal

Efter landning i Stockholm Bromma bar det ut mot Djurgården och Cirkus för att gå på musikal.
Häxorna i Eastwick med Peter Jöback. Den var väldigt bra! Jag satt tyst och mumsade på min macka från morgonens frukostbox, helt toppen ju!! Å i pausen blev det ett glas bubbel 😉

Två glas bubbel ett värmeljus

Herre gud vilken toppendag!!! Kändes helt overkligt att få uppleva så mycket på  en och samma dag. Äntligen träffa alla fina bloggkollegor och sen en underbart bra musikal med en av bästisarna. Jag är bra lyckligt lottad jag!

Kul att ni kikade in!

Kram på er!
Sophia

Healthier_zoph på Instagram

Kommentarer

Och vi tycker det är så toppen att du är med i vårt gäng! Ser fram emot många träffar!
Kram på dig!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.