Hej på er!

Jag ville bara kika in här och önska er alla en trevlig Midsommar!

För många av oss blir det kanske ett litet annorlunda firande i år med de rådande restriktioner som 2020 bjudit oss på hittills. Samtidigt har det ju öppnats upp för att få resa inom Sverige om man är fullt frisk -vilket jag och min sambo är 🙂 För oss blir det därför till vår glädje sommarhuset på Västkusten även i år.

Min Minimages andra Midsommar

För mig blir det min andra Midsommar med minimage och jag vet att jag ska vara lite försiktig eftersom mycket av maten är både fet och har legat i sockerspad. Tänker på sillen här och kanske i kombination med kallrökt lax. Jag har lärt mig att ta det vääääldigt lugnt och känna efter så jag hoppas att klara mig från dumping. När det gäller sill är det 50/50 chans för mig att det går bra eller att det blir dump. Det är så gott dock, att jag i alla fall vill ha lite grann 🙂

Min Minimages första Midsommar

Tänk vad tiden går. Blir påmind om förra årets Midsommar och hur nervös jag var inför det. Dels hur jag skulle klara av maten, men även planerandet runt om med ca 7 måltider om dagen över en långhelg. På en skärgårdsö utan mataffär och i ett hus med killens släkt där i princip ingen visste att jag hade gjort en operation och inte hade sett mig på ett halvår.. Om ni är nyfikna på hur det gick och hur jag ”kom ut ur garderoben” och berättade om operationen så länkar jag inlägget till er om min första midsommar. 

Dags att åka

Nu är det alldeles strax dags att ge sig av. Väskan är packad med både kläder och en hel del matvaror, samt mellisar för resan. Kanske är jag ett litet kontrollfreak med maten, men jag gillar att ha lite koll och att vara förberedd istället för att försöka hitta en nödlösning.

Trevlig Midsommar på er!

Hoppas ni får en riktigt härlig långhelg med fint väder. Lycka till med maten 🙂 Ni får gärna berätta sen hur det gick för er, om det är er första Midsommar som opererad, farhågor eller andra upplevelser. Alltid roligt att höra från er så lämna gärna ett litet hjärta, kommentar eller kika in hos mig på Instagram.

Kram på er er!
Sophia
Healthier_zoph på Instagram

9+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.