Hej på er!!

Har ni saknat mig? Jag har i alla fall saknat er! Ville egentligen bara titta in och säga ”hej”, uppdatera er lite och säga att jag är på gång med flera nya inlägg efter att ha haft en liten paus. För er som följer mig på Instagram så vet ni att jag haft lite uppförsbacke ett tag. Tänkte att jag i detta inlägg väldigt kort ska berätta om det. Sedan kommer jag att utveckla det mer i uppdelade inlägg framöver.

I was on a roll

Det har varit en bra vår tränings-och matmässigt. Trots att Corona tog världen och även Sverige med storm och saker förändrades så tyckte jag att jag hittade nya bra rutiner som fungerade för mig. Jag fortsatte att träna 2 gånger i veckan med min PT fram till Midsommar då han gick på semester. Jag fortsatte att träna själv, även om det kanske snarare kanske backade till 1 gång i veckan på gymmet och lite hemmaträning.

Promenader/vardagsmotion

Här har jag min styrka nu för tiden känns det som. Förr i tiden hade jag helt klart valt att ta sovmorgon när jag jobbade hemma eftersom jag är morgontrött 😉 Istället valde jag aktivt att utnyttja morgontiden jag förr la på att göra mig i ordning och tog mig till jobb till att nu  hinna med en längre  morgonpromenad. Jag ställde klockan och fortsatte gå upp samma tid och hann med 1,5.2 timmars promenad varje morgon. Promenaden fyllde även ett annat syfte, nämligen att hinna vakna till och gå ner i varv mentalt och samla tankarna innan jag började jobba då jag haft en tendens att stressa upp mig med prestationskrav det senaste året. Kommer ett inlägg om detta senare.

 

Så vad hände egentligen…?

Jag kom lite ur spår kan man säga, om än inte fullständigt. Berättar om det i nästa inlägg tänkte jag 😊 Mina inlägg har en tendens att bli så himla långa annars och jag vill ju att ni ska orka läsa <3 Jag tänker med min blogg och med min Instagram att jag ska dela både up & downs, eftersom det är så livet ser ut. Att bara dela när allt går som en dans på rosor är ju inte relevant i längden. Sociala medier har en tendens att bara visa upp ”det fina”, men ibland får man motgångar och det är okej. Det är okej att tycka att det är jobbigt och motigt ibland, vi är inte sämre för det. Snarare är det väl väldigt mänskligt skulle jag säga. Det är hur vi hanterar saker och motgångar som spelar roll och jag tycker det är viktigt att visa den sidan också och kanske få tips hur man kan tänka, eller att läsa om något man kan identifiera sig med om man själv hamnar där.

Stay Tuned!

Snart kommer det fler inlägg, nu ska det inte vara ett långt uppehåll, det lovar jag! Under tiden blir jag alltid lika glad om ni vill kika in på min Instagram! Healthier_zoph heter jag där. Det är så roligt att ha kontakt med er och höra hur det går för ER! Det betyder mycket för mig, så tveka aldrig att slänga iväg ett meddelande om ni känner för det. Jag svarar på allt 😊 Nu har ni dessutom chansen att få påverka och önska om det är något särskilt ni är nyfikna på eller vill att jag ska ta upp. Ni kan antingen svara här nedanför i en kommentar, eller skriva till mig på Instagram. Missa inte chansen att önska 😉

Kram Sophia

Soph

 

8+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.