Vem är jag, förutom att vara en bloggande, instagrammande överviktsopererad? Följ med bakom kulisserna!

Visste ni att…

 • Jag är en Star Wars-nörd! Älskar filmerna och är sååå pepp på den nya som kommer i December! Självklart har jag biljetter till premiären. Jag gillar även diverse Star Wars-prylar i hemmet, tex muggar, tallrikar, lampor, figurer.

Star Wars-lampor (Chewbacca och BB8) och i mitten har vi Groot från Guadians of the Galaxy

Star wars lampor & Groot från Guardians of the Galaxy

Gammal bild på mig och en Storm Tropper, från Sci-fi mässan i Stockholm för några år sedanStorm Trooper och Sophia

 • Jag är en Harry Potter-nörd! Älskar både böckerna och filmerna. Jag vill gärna gå på Harry Potter studios i London och jag vill åka Hogwarts Express (The Jacobite train) i Skottland. På tal om Skottland -där har jag bott i ett år med min dåvarande pojkvän. Resterande 6 år bodde vi i Stockholm, men var i Skottland flera gånger per år. Det är mitt andra land helt klart och jag älskar det! Det betyder väldigt mycket för mig ❤.
 • Blir ni nyfikna om jag berättar att jag blivit intervjuad i en skottsk tidining som ”Local hero, originally from Sweden”…? I’ll leave it there for now..

Jacobite train (Hogwarts Express i Harry Potter filmerna) och tistlar. Älskar tistlar! Visste ni att det är Skottlands nationalblomma?Kollage från Skottland, Jacabite train och tistlar

 

 • Min kompistatuering, har även den anknytning till Harry Potter som vi båda älskade. (RIP Johanna, jag saknar dig -Always!)
 •  Köpte en Harry Potter-tröja i London i somras, woop woop!
 • Om jag ska fortsätta på min nördstatus här så älskar jag ju även fantasy, sci-fi och superhjälte-filmer. Tänk Sagan om ringen, Marwels-filmer etc.

Jag har bott i ett Hobbithus!

Jodå, i Nacka, Stockholm finns ett supermysigt och nördigt B&B, byggt som ett Hobbithus. Det är inrett efter filmerna, har en öppen spis och man kan krypa upp i sängen och ha Sagan om ringen-maraton. LOVE IT! Jättetrevlig familj som driver det, är ni nyfikna tycker jag absolut ni ska spana in det! Det här är inte något betalt samarbete alls, utan jag ramlade själv över det här av en slump och älskade det. Frågade ägaren om jag fick dela bilder och länk 😊

Bilder från HobbithusetKollage på Hobbithus

Partytrick!

 • Visste ni att jag kan sabrera! Tyvärr inte min sabel, men ååååh vad jag önskar mig en egen så att jag kan öva upp mina skills ännu lite mer!

Sophia med en sabel och en sabrerad bubbelflaska

Villl ni se film när jag sabrerar så kolla länken nedan. Lite mörkt, men man ser ändå 😊

Sophia sabrerar

Musiksmak

Jag har en bred musiksmak med allt mellan himmel och jord, men om jag skulle få välja bara ett band så är mina HUSGUDAR sedan 15-årsåldern Iron Maiden! Sett de live flera gånger och hoppas att gubbarna håller ett tag till så att jag får se dem igen. Äääälskar!!!

Kollage Iron Maiden

 

 • Jag gillar tatueringar, dödskallar, glitter, hjärtan och stjärnor. Jag är som en Gott & Blandat-påse. Mjukis men med en dragning till det ”coola/rockiga”.
  Lite av varje helt enkelt 😊

Stil?

 • Vad har jag för stil då? Ingen jäkla aning haha. Kanske min stil är just att vara lite all over the place, beroende på humör och sitatution 😊
  Gillar allt från att klä mig ”lite snyggt”, typ klänning/kavaj eller likväl jeans, kängor med nitar och en dödskalle-tisha. Kan dock fortfarande känna mig väldigt obekväm i situationer där man behöver klä upp sig. Sen gammalt sitter det i att alla andra kommer vara finare än en själv. Huvudet hänger inte med..
 • Jag är egentligen inte alls förtjust i att stå i centrum. Tycker inte om att vara med på bild, prata inför folk eller få uppmärksamhet. Så hur jag hamnade här är en intressant fråga 😉 Trivs dock väldigt bra med det och tror att det är nyttigt att våga utmana sig att ta sig utanför sin comfor zone.

Svartvit bild på Sophia med luva

Det var lite smått och gott, högt och lågt om mig! Hoppas det var rolig läsning och att du kanske lärde dig nåt nytt om mig. Kamelionten Soph 😊

Hoppas ni har en skön söndagskväll och att ni får en fin vecka!

Kram på er!
Sophia

Healtier_zoph om ni vill hänga med mig på Instagram ❤

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg