Så kom då äntligen kallelsen jag väntat på

Jag hade verkligen hoppats att den trots pandemin skulle vara på plats på sjukhuset, men tyvärr så blir det inte så. Jag är kallad till videomöte med sjuksköterska på onsdag 3 februari.

Inför uppföljningen

Blodprover ska lämnas innan uppföljningen, så i fredags knatade jag iväg till min vårdcentral i stan för att lämna dessa. Jag är inte så förtjust i att fasta sen jag blev med minimage. Nog för att man blev hungrig innan också, men nu är jag alltid lite orolig för ”soppatorsk” eftersom kroppen är van att få måltider regelbundet. Det gick ändå över förväntan, trots att det var 1,5 timmes promenad dit på tom mage. 6 rör blod fick jag lämna och de kollade även blodtryck, puls och syresättning.

Maaaaat!

Efter proverna var jag naturligtvis väldigt hungrig, så jag gick till ett café som var ganska folktomt och där beställde jag in frukost. Det var GUDOMLIGT!! En värmande god cappuccino blev det och en varm macka med avokado, chili och grönsaker. Supergott!

Frkostmacka och cappuccino

Medan jag mumsade i mig min frukost passade jag på att fylla i alla blanketter från sjukhuset. Några enkäter är frågor som alla får inför uppföljningar och sedan var det ytterligare enkäter för att jag valt att gå med i en studie för SOREG som har bra information och statistik om överviktsoperationer. Kan man på något vis bidra till forskning och kunskap så är det kul att hjälpa till tänker jag.

Bild på papper med smärtstudie 2-årskontroll och hälsoenkät

Skönt att orka

Promenerade hem igen och dagen slutade med ca 18 km och nästan 29000 steg. Är så otroligt tacksam över att orka det. Att det ens är ett alternativ för mig att gå fram och tillbaka för att slippa ta kollektivtrafiken är en sådan vinst! Det hade aldrig varit ett alternativ förr, eftersom ja aldrig hade orkat. Såna framsteg betyder väldigt mycket för mig och det är livskvalité att kroppen samarbetar ❤

Nu håller jag tummarna hårt för att proverna är bra också! Jag uppdaterar igen efter min uppföljning till veckan så ni får veta hur det gått.

Kram på er och hoppas ni haft en fin helg! ❤

Sophia / Healthier_zoph på Instgram

Sophia i hissen på väg till VC

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.