Hej på er!

Hur har ni det? Hoppas ni alla har det bra såhär i höstens antågande.
Jag hade planerat att skriva ett litet inlägg om min resa fram till nu och bjuda på lite jämförelsebilder egentligen. Det får dock vänta en liten stund, för den här veckan har både kropp och knopp bråkat en massa med mig, så det känns mer spontant att skriva om det istället.

Hjärnspöken

Ni som genomgår eller har genomgått samma resa är säkert väl bekanta med detta fenomen.
Det är väldigt skönt att ha folk omkring sig som förstår hur det känns ”på riktigt”. Det är väldigt svårt att förklara känslan för någon som inte upplevt det själv. Ibland verkar det som att vissa tror att man är ute efter att fiska komplimanger, men så är ju inte alls fallet. Man kanske inte ens tror på de eventuella komplimanger man får när man befinner sig mitt bland alla hjärnspöken och har svårt att se sin egen prestation.

svartvit bild på Sophia med filter bubblor

Spegel spegel på väggen där -show me a reflection that is actually fair

Det är konstigt att man inte ser samma sak i spegeln som andra ser. Man ser sig med andra ögon som är färgade av ens egna uppfattning på nå vis. Nåt annat som är lustigt och vanligt är att man inte ser samma sak i spegeln som om man ser ett foto på sig själv. DÄR kan man oftast se skillnad. Särskilt om man får lägga den nya bilden bredvid en gammal, jämförelsebilder är verligen superbra och nyttiga! Svårt det där. Även om man är medveten om detta rent logiskt så lever känslor och tankar rövare med en ibland. Inga kloka tankar biter precis i den stunden och man kan känna sig fruktansvärt stor, ful och oattraktiv vissa dagar. Huvudet hänger inte riktigt med.

En för alla, alla för en

Vet ni, jag är så himla tacksam för alla ni fina som finns! Vi är på något sätt en community där vi stöttar, peppar och finns där för varandra. Visst är väl det fantastiskt med så många fina omtänksamma människor! Vi är starka tillsammans, tack för att ni finns 😊 Vi har starka dagar och svaga dagar, men inte samtidigt. Ett vänligt uppmuntrande ord räcker långt. Ge och få. Vi är så bra tillsammans!

Citat "Be the reason someone smiles today"

 

Stor KRAM på er!
Sophia

Healthier_zoph på Instagram

Kommentarer

Förstår precis vad du menar med hjärnspöken! Mina ger sig också tillkänna då och då… Men jag hoppas på att det kan gå längre tid mellan gångerna ju längre tiden går…

Hej Jenny och ursäkta att mitt svar har dröjt <3 Ja, de är jäkligt jobbiga de där spökena när de dyker upp och bråkar med en.
Hoppas också de ska ge sig mer och mer med tiden, för oss båda. Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Siffror

Siffror

I torsdags var jag i Stockholm på återträffen Capio CFTK anordnar efter ca 6månader när man gjort en operation hos dom....

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.