Så var det fredag igen!

Är det bara jag som tycker att både dagar och veckor bara flyter ihop som en geggamoja i år? Äntligen har vi dock fått en liten förändring i tillvaron. Nämligen att det närmar sig jul och första advent har varit och man fått börja ta fram lite efterlängtat ljus i mörkret. Tycker att det känns som att man behöver det mer än någonsin i år! Känner ni likadant?

Adventsmys

Adventsljusstakar på plats i fönstren. Adventsljusstake med 4 ”riktiga ljus” att tända på vardagsrumsbordet och en ljusslinga på balkongen. Älskar’t! Det är ett sånt mysigt varmt sken att jag blir lycklig ända in i hjärtat ❤. Alla gör ju olika, men jag väntar lite med resten av pyntet och julgranen. Det är för mig något visst i att längta efter det också. Sen när jag väl fått det på plats vill jag knappt ta ner det igen och håller istället kvar det liiiiite för länge😉 Shhh, skvallra inte!
Hur gör ni?

En annorlunda jul stundar

Ja, det är nog tyvärr verkligheten för de flesta av oss. Men vi får göra det bästa vi kan av situationen och försöka tänka att det vi gör nu förmodligen gör nästa år bättre. Man får hitta sätt att göra saker utanför boxen i den mån man kan. Umgås via video lite grann så att man får se varann och inte bara höra rösten är något jag kan rekommendera. Det ger så mycket mer ❤. Att ses utomhus är också ett alternativ, på en promenad eller å en parkbänk med en kopp varm choklad. kaffe eller glögg kanske? Endast fantasin sätter gränser! Tipsa gärna i kommentar nedan om bra förslag så vi kan hjälpa varandra. Sådant ligger mig varmt om hjärtat.

Baricol’s Adventskalender

Har ni sett att Baricol har en adventskalender på både Instagram och Facebook? Där kan man varje dag fram till jul vara med och få lite olika tips och dessutom tävla om fina priser. Om ni inte gjort det ännu, så kolla in det! Vem gillar inte både tips och chans till present liksom 😉.

Var rädda om er så hörs vi!

Varma kramar Sophhia
-Healthier_zoph på Instagram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.