Del 2 av julfesten -utvärdering

Det var en av de roligaste julfester jag varit på! Väl planerad och mycket trevliga människor. Vi är ett relativt stort företag och jag pratade med en del människor jag aldrig träffat tidigare, vilket var väldigt kul! Kylväskan var som ni vet med! Den fick dock inte dansa på något bord med mig 😊 (Ja, JAG dansade för övrigt inte heller på något bord kan ni vara trygga i att veta haha).

Inledningen på kvällen

På väg från kunden jag hade jobbat hos på dagen åt jag lite kesoplättar med ost. Det drog ut något med middagen så då mumsade jag på några coctailtomater. Glad att jag hade tagit med mig mellanmål -high five till kontrollbehovet 😉 Till middag var det julbord -mitt första sedan operationen. Jag valde med andakt eftersom jag inte får plats med så mycket. Dessutom ville jag inte ta för mig något jag skulle riskera att dumpa på. Jag dumpar förhållandevis lätt, så gäller för mig att tänka mig för utanför hemmets trygga vrå.

Gott

Vad valde jag då? Det blev 2 köttbullar, 2 sillbitar, 1 gravad lax, 2 skivor julskinka och ett mini-kycklingspett. Jag orkade ändå bara knappt hälften. Åt skinkan, en köttbulle, lämnade sillen som var sådär, bara en tugga av laxen men fokuserade på julskinkan och kycklingen. Protein❤ Gott och mättande. Jag hoppade över dessert och snacks. Här gör man såklart som man vill, men jag var mätt och nöjd, har inget sockersug och dumpar som sagt lätt. Så inget svårt val alls för mig att avstå. Det här är väldigt olika från person till person. Tänk på att det inte finns något rätt och fel. Jag berättar hur det fungerar bäst för mig 😊 Festkommittén hade ordnat lite Quiz och frågesport som vi spelade i våra indelade lag med vår nedladdade app Kahoot. De hade även hyrt in arkadspel såsom dansmaskin, bilspel, shuffle board och flipperspel.

Kollage från julfest, arkadspel, karaoke och bildskärm med frågesport

Kvällens fortlöpte

Utöver det fanns det ett rum med karaokemaskin…. Där fastnade jag till aaaaaaaalldeles för sent!!!! Ibland är det värt att gå all in och den här kvällen var en sådan. Jag åt lite mellis framåt natten för att stå mig och sen fortsatte jag att socialisera med både kända och okända kollegor. För att återkoppla till mitt julfestinlägg del 1 från förra veckan så känner jag verkligen skillnad i sociala sammanhang nu. Visst kan jag fortfarande vara blyg, nervös och osäker i vissa sammanhang, men inte alls på samma sätt som förr. Nu har jag en mindre sak att bry mig om -kroppen. Låter kanske ytligt, men den var liksom ”i vägen” för mig förr. Var så medveten om den och kunde inte slappna av.

Sophia i röd julklänning

Karaoke all night long -literally

Sjöng som sagt fram till på småtimmarna och kom hem åt pipsvängen för sent. Eller tidigt på morgonen skulle man kunna säga. Jag var duktig med maten, men blev säkerligen lite för mycket vin sammantaget. Men nån gång emellanåt får man släppa på spärrarna som sagt. Yolo som ungdomarna säger 😉 Sov 3,5 timme och sedan var det dags att jobba igen. Dagen efter gick förvånansvärt bra och jag var otroligt nog väldigt produktiv och löste en hel del puckar jag kämpat länge med. Nöjd och glad! Sedan var det dags för helg som bjöd på sci-fi-mässa. Snacka om att denna nörd va lycklig!

Kollage sci-fi-mässa. Robot R2D2, BB8, Sophia och Chewie

Hoppas ni också får (eller har haft) trevliga julfester! Nu är det snart helg igen, weeeiii!

Kram på er ❤
Sophia

Healthier_zoph på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.