Hej på er!  

Hur lever livet? Hoppas ni har det bra 😊 Det var ett tag sedan jag skrev nu, och jag har ju berättat att humöret och känslorna är lite upp-och-ned för tillfället, så jag hoppas ni har överseende. Det vänder säkert snart och då blir jag lite mer aktiv igen.

Vad har hänt sedan sist då?

Jag har fyllt år. En stillsam historia med jobb på dagen och lite kallskuret på kvällen. Älskar kallskuret och det brukar gå bra. Just den här kvällen ville lilla magen inte godkänna det hela tyvärr. Jag fick dumping och det var bara att gå och lägga sig vid nio-snåret. Så kan det gå 😊 Innan dess var det i alla fall väldigt gott. I present av mina föräldrar fick jag ett halsband som jag hade önskat mig och av min sambo fick jag i present att få köpa en ny aktivitetsklocka! Håller på att kika runt vilken jag ska välja. 

Det har ju även varit alla hjärtans dag Brukar ni fira det? Jag tycker det är en lite mysig dag där man kan visa folk lite extra kärlek, inklusive vänner, familj och kollegor. Lite extra uppskattning sitter aldrig fel. Man behöver inte en särskild dag för det, sånt kan man göra jämt, men jag tycker ändå att det är lite fint.

Alla hjärtans dag-middag

Jag hade bokat bord på restaurang och det var en supergod tre-rätters-meny.
Jag åt lite mindre än halva förrätten och kanske en tredjedel/fjärdedel av huvudrätten. Resten fick jag med mig hem i en liten doggybag -helt perfekt! Tycker det är så himla smidigt och bra att kunna få med sig resterna hem. Å så får man ju njuta av maten flera gånger. Win win! ❤  

Förrätten bestod av Gratinerad getost med rödbetor, valnötter och örtsalladFörrätt
Varmrätten var Ugnsbakad fjällröding med sallad på blodgrape, fänkål, rädisor, koriander, ingefära och chili. Spännande smakkombination!
Varmrätt, fisk
Efterrätten tog vi in eftersom hela menyn då blev billigare än att bara beställa förrätt och varmrätt. Jag frågade om jag fick betala för den utan att de serverade den.. Tänkte på  matsvinn, men då skulle jag få betala mer.. Hur som helst fick jag in efterrätten och jag petade ut lite banan och bär och provade en liten bit maräng. Det är det första i efterrättsväg jag testat sedan operationen. En tugga gick bra *phew*
😉

 Promenad hem

Vi promenerade hem från restaurangen eftersom det bara tar ca 20 min att gå. Väl hemma hade killen överraskat med rosor och en hjärtformad ask med coctailtomater som väntade på mig 😊 Älsk på den! Helt perfekt för minimagen att mumsa på! Ni som följer mig på Instagram har ju sett att jag är halvt galen i små tomater efter min operation😉.

Tomater i hjärtformad ask och röda rosor

Närmar sig helg igen, wohoo!

Nu är det snart ny helg på ingång och jag ska faktiskt på restaurang imorgon igen. Den här gången blir det tapas, hoppas magen är snäll 😊. Lördagen är oskriven än så länge, men på söndag ska jag träffa två fina tjejer som jag blivit vän med tack vare Instagram! Det ser jag mycket fram emot!

Ha det så bra alla finingar där ute. Trevlig helg och sköt om er tills vi hörs igen!

Kram Sophia
Healthier_zoph på Instagram

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.