Bloggdebut

För ett år sen, den 1 Juli närmare bestämt, postade jag mitt allra första inlägg som ny bloggare på Levdittliv. Första inlägget var en kort presentation av mig själv och andra inlägget gick in lite mer på min bakgrund och varför jag tog beslutet att göra en Gastric Bypass.

To blogg or not to blogg

När jag fick möjligheten att börja blogga var min första tanke ”inte kan väl jag”..? Typiskt mig, eller i alla fall typiskt gamla Sophia. Jag försöker verkligen att våga kliva lite mer utanför min comfort zone nu för tiden. Istället för att tänka att jag inte kan och därmed inte ens försöka, så bestämde jag mig för att prova. Vad är det värsta som kan hända egentligen? Om jag inte skulle klara av det var det ju bara att sluta igen. So I did it! Blev väldigt glad för frågan och för möjligheten ❤

När Sophia var ny som bloggare

So here I am

Jag tycker att det är roligt att skriva och att få dela med mig och jag hoppas att ni tycker det är roligt att läsa. Inspirationen till vad man ska skriva om går såklart lite upp och ned och ni får jättegärna komma med tips på om det är något särskilt ni skulle vilja att jag skrev om 😊 Jag är öppen för förslag!

Det var inte så länge sedan min Instagram-sida fyllde ett år heller. Jag startade den och postade mitt första inlägg 19 Maj förra året. Jag hade med andra ord varit opererad 4 månader innan jag startade den, för även där tänkte jag ”äsch, hur intressant kan det vara att följa mig”..? Även om jag själv följde en massa konton och fick massa inspiration av dem hade jag svårt att se att jag själv hade ”nåt att komma med”. -Snacka om att man har en historia av att underminera sig själv. Så pass att man inte ens försöker med vissa saker, utan dömer ut sig själv innan man ens provat. Som jag nämnde ovan är det här något jag försöker jobba på med mig själv. Våga ta mer plats och våga vara ute på lite djupt vatten emellanåt.

Glad och Tacksam

Jag är väldigt glad att jag bestämde mig för att testa både bloggandet och Intsagram. Tack vare dessa forum har jag kommit i kontakt med många fina, inspirerande och härliga människor! Jag tycker att det är så roligt att både få dela med mig själv, men även att få följa era resor och se er utveckling. Att vi kan dela erfarenheter, inspirera, motivera, heja på varann eller trösta om det behövs. Högt och lågt och det ger mig MASSOR. Tack till er alla för att ni finns och för att ni vill hänga med mig ❤

Hiss-selfie

Kram Sophia

Healthier_zoph på Instagram

11+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.