Hallå där ute i höstmörkret!

Det känns fortfarande som höst, men det räknas kanske som vinter nu? Hur som helst, hur har ni det? Vilket konstigt år det har varit och är med alla restriktioner. På något vis tycker jag det känns ännu mer nu när det är mörkt, börjar bli kallare och man kanske inte är utomhus på samma sätt lika naturligt. Isoleringen känns på något vis lite mer den här årstiden eller vad tycker ni?

En promenad om dagen är bra för minimagen

Eller ja, det är ju bra för hela kroppens mående, men kunde inte låta bli att rimma lite 😊
Promenader ger mig väldigt mycket. Inte bara motion, utan en chans att få komma ut lite och inte bara fastna hemma. Få lite dagsljus, frisk luft och miljöombyte.

Svan

Ett sätt att hämta energi

Jag har bytt ut mitt tänk om att promenader är nåt jag ”borde” göra, till något jag mår mycket bättre av att göra. Jag blir mindre trött och hämtar verkligen energi från mina dagliga promenader. Det är ett sätt att släppa jobbet och andra tankar och gå ner lite i varv. Dessutom extra bra att hinna få sig en dos av det lilla stackars dagsljus vi har här i Sverige den här årstiden.

Viktigt att hitta sådant vi mår bra av

Har ni något ni gör för att må lite extra bra? Något ni hämtar energi ifrån eller gör för att gå ner i varv? Det här är ju sådant som alltid är viktigt, men kanske lite extra just nu för att vi ska orka med.
Både min kropp och knopp bråkar med mig just nu och det känns såklart lite tungt. Vissa dagar mer än andra. Jag gör det jag kan för att kämpa på och för att komma på banan igen. Att göra vårt bästa är det enda vi kan göra. Å ibland kanske man måste inse att man inte orkar med ”det bästa”, utan tillåta sig att bara få vara också. Lyssna, hitta balans. Svårt men väl värt att träna på.

Ansiktsbild på Sophia

Hoppas ni håller er friska och hittar saker som just ni mår bra av.
Var rädda om er!

Keep smiling, keep shining!

Kram Sophia
Healthizer_zoph på Instagram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.