Hej på er!

Jag fick bollen från Sofie och nu är det min tur att bjuda på 20 snabba om mig 🙂
Here it goes! 

Senaste mat jag åt:

Lövbiffsknyten med kokta rotgrönsaker -Mums!

Senaste film jag såg:

The Greatest Showman

Favoritperson i historien:

Hm, nu kommer jag inte på någon på rak arm.. Får passa på den.

Senast jag sa Jag älskar dig:

Igår, till en av mina bästa vänner. Jag tycker om att ge kärlek till de som betyder mycket för mig. Det inkluderar både familj, vänner och sambon. De som står en extra nära i livet. Viktigt för mig att de vet hur mycket de betyder och att jag värdesätter dem och älskar att ha dem i mitt liv ♥

Favoritmat:

Oj vad svårt att välja! Älskar kött i olika former, både nöt, fläsk och fågel -gärna grillat! Favorittillbehör är rotfrukter i ugn. Måste även slänga in ”Mammas kycklingrätt” som är en stor favorit hos mig! Tycker även mycket om fisk.

Favoritdryck:

Kaffe, rött vin, bubbel och vatten med Zeroh’saft

Svartvit bild på Sophia med ett glas rött vin

Bästa egenskapen:

Snäll, omtänksam och empatisk. Även lite knäpp, vilket säkert kan vara kul ibland 😉

Sämsta egenskapen:

Morgontrött och tidssoptimist. Kan vara lite velig och har svårt att säga nej.

Mitt favoritplagg i garderoben:

Oj vad svårt.. Vet inte riktigt. Försöker fortfarande jobba på en ny garderob till ”nya kroppen”. En som består av kläder som man faktiskt tycker om och vill ha, istället för plagg man var tvungen att ha för att det var det enda som passade. Skulle nog säga att favoritplagget är ett par svarta byxor! Har inte haft annat än tights på flera år, så byxor och en snygg tröja till är nog favvo just nu! 😊

Då gråter jag:

Jag är väldigt lättrörd. Gråter när jag är ledsen, men nästan ännu mer när jag tycker något är fint. Gråter över romantiska saker, filmer med lyckliga slut, om någon vinner något eller blir väldigt glad, så gråter jag av lycka för dem. Om någon är ledsen och gråter så har jag också svårt att hålla mig. Jag väljer att se det som en styrka, att jag är empatisk. Jag gråter även när jag får hysteriska fnissattacker.

Då skrattar jag:

För att spinna vidare på det hysteriska fnissandet jag nämnde ovan, så skrattar jag mycket åt , ”dåliga skämt” och ordvitsar 😉 Eller tillsammans med en god vän, gärna om man börjar bli lite övertrött som när man var liten.

Ångrar:

Att jag inte gick klart gymnasiet. Jag var sjukskriven några månader och när jag kom tillbaka och kände mig stark och pepp på att köra gärnet och ta igen allt så mottogs jag bara av negativitet av lärarna på skolan. För att göra en lång historia kort så fick jag välja på att antingen gå om ett år eller ta studenten med ofullständiga slutbetyg. Jag blev ledsen att jag inte ens fick en chans att försöka. Att ta studenten med ofullständiga betyg ville den här envisa damen inte, för jag kände att jag inte skulle vara stolt över mig själv då..  Jag valde då istället att börja jobba på heltid. Det har gått bra för mig ändå. Jag har alltid haft jobb och jag har verkligen kommit långt genom envishet och hårt arbete. Har även pluggat yrkesutbildning på Komvux sedan dess. MEN, hade det varit idag så skulle jag ha svalt stoltheten och gått om eller tagit studenten ändå. Ångrar att jag gav upp. Eller snarare att jag var för stolt.

Önskar mig:

Att man kunde jobba lite mindre och ha lite mer fritid. Mer balans i livet.
Önskar även att både jag, mina vänner och familj ska få hålla oss friska och få leva långa, lyckliga liv.

Bästa vän:

Jag har äran att ha flera bästa vänner. Kristina, Jessica R och Jessica L. Älskar er! ♥ Tack för att ni finns i mitt liv! Jag är så tacksam för er! KRAM

Jag har även en till bästa vän, Johanna ♥ Hon var en väldigt speciell person i mitt liv. Tyvärr tog den hemska sjukdomen cancer henne ifrån oss nyligen. Oerhört tungt..
-Johanna, du kommer för alltid att leva kvar i mitt hjärta. Å du finns för alltid med mig i ”vår” tatuering som jag gjorde för dig. -Always ♥♥♥

 

Bästa dagen i mitt liv:

Har många bra dagar, men ingen som just nu sticker ut sådär särskilt vad jag kan komma på just nu.

Detta gör mig irriterad:

När människor är elaka, nedvärderande eller inte kan bete sig som folk. Lyft och peppa varandra eller håll tyst. Åsikter får man ha, men man kan framföra dem på ett vettigt sätt.
Jag blir även irriterad när folk tar varandra för givet, man ska vara rädd om människorna i sitt liv.

Drömmer om:

Att få vara frisk, stark och pigg! Samt om nästa semesterresa 😊
Dessutom drömmer jag alltid om sol, den gör mig lycklig.

Sophia i blå klänning

Äter inte:

Sushi

Nästa sak jag ska göra:

Preppa morgondagens måltider, packa träningskläder och sedan gosa upp mig i soffan under en filt och kolla på en serie.

Denna ”20 snabba” skickar jag vidare till:

Ursula 🙂 (med uppmaning att copy-paste!)

 

Kram på er!
Sophia

Healthier_zoph på Instagram

 

Kommentarer

Tack och detsamma! Precis läst ikapp dina inlägg, blir alltid så glad av dem och av dig 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.