Nu är ni säkert många som undrar vilken operation gjorde jag?

Jag har gjort en övre ögonlocksplastik.

VARFÖR

Undrar säkert några, i min släkt så har vi hängiga ögonlock på mammas sida. Min mormor fick sin operation av landstinget då det i äldre dar påverkade synen. Detta då ögonlocket hängde fram över franskanten, Redan för 10 år sen när jag besökte en plastikkirurg för ett annat ingrepp så frågade han om han fick fotografera mina ögon. Jag anade då att han såg det framtida problemet redan då. Något som jag ofta får komplimanger för är mina ögon. Ögonen är ju det första många tittar på. Så istället för att vänta ut det tills jag blir gammal, ville jag göra det nu när jag fortfarande är  *ung* och aktiv.

Övre ögonlocksplastik

När huden förlorar sin elasticitet, kan det orsaka överflödig hud och fettpåsar runt ögonen. Detta kan leda till ett trött utseende, tunga och hängande ögonlock och påsar under ögonen. Det kan också minska synfältet, och orsaka stickande ögon och huvudvärk.

Hur går  då operationen till.

Operationen görs oftast i lätt narkos, alternativt i lokalbedövning, jag gjorde den i full narkos då jag även gjorde ärrkorrigering av mitt stusslyft. (HELA gamla ärret skars bort samt ärrvävnad på djupet baktill)  Vid operation av övre ögonlocken tas överskottshuden bort och man tar samtidigt bort en liten strimma av muskeln kring ögat för att bättre markera vecket på övre ögonlocket. Dessutom tar man bort litet av det fett som omgärdar ögonen

Operationen tar ca 1,5 timme. Man har kylglasögon på ögonen för att minska svullnaden och blåmärken så mycket som möjligt direkt efter operationen. Svullnaden brukar vara som värst efter 2-3 dagar, och brukar försvinna under 1-2 veckors tid.

 

MIN Operationshistoria kommer om en v, för ni vet ju vid detta laget att min kropp inte vill samarbeta med mig längre.

 

Har ni testat LOHILOS Proteinchips, om inte gör det. Dom är så goda, Linschips med extra protein. Jag trodde helt klart jag skulle älska Sourcream men när BBC blev min favorit. Vilken blev din? Sen kunde jag ju inte låta bli att köpa denna URSÖTA toppen. Men min kod SOFIEMANSSON30 så blir det vara 200 kr för en topp. Chipsen finns både styck, 6-pack el OMG deal.

 

Detta inlägg är en annons för Lohilo och innehåller annonslänkar

HÄR kan du läsa om armplastiken jag gjorde på Reformkliniken

Kram Sofie

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
3+

Kommentarer

Tack för att du delar med mig. Har samma problem men även påsar under ögonen. Något jag drömt om i många år att fixa. Och har redan bestämt mig för att göra operationen bara en fråga om när. Men då kan ju Reformkliniken vara en option för det. Funderar just på om jag ska göra flera operationer i kombo eller en och en… Fast vill gå ner lite mer i vikt innan det blir aktuellt för armarna och låren. Uppskattar verkligen att du delar med dig både av för och nackdelar!!! Lycka till med allt!

0

Hejsan och Tack för att du läser, om ca en v får du läsa min operation. Och Reformkliniken är bästa klinik i Sverige. Ögonen gör så stort intryck och man ser så mycket piggare ut

0

Hej Sofie!
Följer din resa via Instagram i vanliga fall men blev nyfiken på dina plastikoperationer. Är så nyfiken på hur det gått. Blev det som planerat?
Efter att själv lyckats halvera min kroppsvikt ⭐ så känner jag mig bara FUL 😢 istället för snygg.
Det som var mitt mål har nu förvandlats till min värsta mardröm.

Har du några råd om vad jag ska söka efter? Fördelar/Nackdelar? Vilka kliniker går att lita på?
Är så rädd att något ska gå fel och skapa värre problem än de jag brottas med idag…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.