Många av inläggen på instagram handlar om hud, skavanker, och att älska sig själv. Vem har då rätt?

Operera bort hud

Gör ett inlägg att du ska operera bort hud, många gillar men det trillar in ännu mer kommentarer på dm (direktmeddelande på instagram) För detta är ett ämne många skäms över, vågar inte visa vissa kroppsdelar. Vågar inte kommentera att dom ska opera sig inte att dom vill. Utan detta kommer privat, vilket jag både respekterar och accepterar. Och lämnar aldrig vidare info i dialoger jag haft på dm.

Älska sin hud

Många inlägg handlar om dom som visar upp sin hud och har inga problem med det, älskar sin kropp och vissa till och med antyder att operationer är onödigt man ska älska sin kropp.

Varför då en överviktoperation?

Om man ska älska sin kropp för hur den ser ut. För att förlänga livet svarar nog många, för att bli av med diabetes typ 2, sömnapne mm svarar några. Och att MÅ BRA svarar nog även dom flesta.

 

Så INGEN har rätt eller fel.

Ingen är mer värd/älskvärd/värld att bli uppmärksammad för sitt val. Det är just DITT val DU ska leva med det och DU ska älska dig själv och kroppen som är ditt hem. Vi har bara en kropp. Fått många dm om att man inte vågar gå till en plastikdoktor och visa upp sin hud. Detta har jag aldrig ens tänkt på, att den problematiken finns. Jag har tom erbjudit mig att följa med en tjej jag inte känner som stöd. För gud vad hemskt att ha en sådan ångest. Hade viljat vara stöd och följa med alla som känner såhär om jag haft den möjligheten.

Skavanker

Själv visade jag upp TUVEReformkliniken ALLA mina skavanker efter armplastiken och tog reda på vad man kunde göra åt dessa. Inte för att jag ska men ville veta vad dom gick att göra och inte, och förväntat resultat. Har även gjort två inlägg om hud som kommer i senare inlägg där jag delar med mig av mina skavanker.

 

Kram Sofie

♾ Kod: sofiemansson ger dig rabatter hos följande företag

🦄 LOHILO 25% Fri Frakt

🥥 SMAKBOX 50% Fri Frakt

📦 Try My Box 70kr Rabatt

👟 SMELLWELL välj 3 betala för två

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
10+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.