Jag tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg om känslor och mående så blev det en jätteuppsats som jag fick dela upp till två inlägg. Så här kommer vem har rätt del 2

Ekonomi

Sen vet jag människor som vill förändra saker men inte har ekonomi till det, eller väljer att lägga pengarna på annat. Men varför kan man endå inte stå för att det är ok att göra vad man vill med sin egen kropp. Varför är din bukplastik viktigare än min armplastik ? Har du aldrig varit i den sitsen kan du aldrig förstå, man behöver inte acceptera det, men respektera varje individs beslut att vara  den dom trivs med. Finns där och lyssna.

Va den du är

Strunta i vad andra säger, Sträck på dig och va stolt. Är det en nära vän, är det verkligen din vän om den hånar dig, ser ner på dig, inte finns där och respekterar dina val och dina åsikter.

Jag har inga problem att acceptera att folk/vänner inte tycker som mig, men respekterar dom inte det så är det ingen jag vill ha nära mig. Litet exempel, nu när jag fick ett ryck och gjorde två ganska stora synliga tatueringar, varav en på handen. Gud med reaktioner på en vecka. Pandan va fin, Kokeshin va inte (Kokeshi är en japansk docka som symboliserar vänskap och kärlek). Och tvärt om, tjejen på hemmakväll som jag inte känner blev överförtjust i pandan. Och det är helt ok att tycka olika och jag vill folk ska säga vad dom tycker, tänk om alla tyckt som mig. Gud va trist. För i slutändan e det MIN kropp JAG som ska leva med den och JAG som ska tycka det är fint. Så era åsikter är välkomna men jag gör fortfarande vad jag vill utan att må dåligt av vad andra tycker.

Såhär har det dock inte alltid varit

När jag gick i högstadiet, gymnasiet va självförtroendet inte på topp, och jag började gråta när gymnasieläraren sa att jag behövde bättra mig i matte. Jag gjorde mycket vad alla andra gjorde, tyckte vad man ”skulle” tycka. Och detta pågick länge. Jag var nog 37 innan det började vända lite. Vid 40 började jag vara jag, och nu efter operationen så är självförtroendet på topp och jag lever oftast som varje dag va den sista oavsett människors reaktioner och åsikter.

Ja detta ämne hade jag kunnat skriva hur mycket som helst om, men det kommer fler inlägg. Vad tycker du? Hur tänker du? Skriv en kommentar.

Och kom ihåg alla är lika mycket värda, tjock eller smal med fladder eller utan.

HÄR kan du läsa del 1

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras

Vem har rätt del 2

♾ Kod: sofiemansson ger dig rabatter hos följande företag

🦄 LOHILO 25% Fri Frakt

🥥 SMAKBOX 50% Fri Frakt

📦 Try My Box 70kr Rabatt

👟 SMELLWELL välj 3 betala för två

6+

Kommentarer

Hej!
Jag har nog haft tur med mina vänner och kollegor för alla är väldigt peppande och nyfikna hur det går och om jag verkligen äter som jag skall omtänksamma helt klart.( har varit öppen med min op) så skön känsla! men i helgen så träffade jag min yngsta lillasyster och av henne fick jag lite vibbar att hon inte gillade att jag gjort en op. Hörde att hon sagt att typ
– Hoppas att hon inte tror att en operation är en quick fix! va?? det vet väl jag att det inte är!
Lite ledsen blev jag faktiskt, och att få det av sin syster kändes inte helt okej!
Jag skall ta det med henne vid ett annat tillfälle, helt klart.
Övar ju för fulla muggar att äta tillräckligt lånsamt för att inte få ont i magen och att välja rätt mat.
Jag kom till minimageland den 11/9, så jag övar mycket fortfarande men mår så mycket bättre och att jag inte rasar i vikt gör inget, då kanske huvet och huden hänger med! 🙂
Jag är såå nöjd med min sleeve….inte ont i fötterna längre och snarkar inte alls lika illa heller.
Tack för ett fint inlägg!

0

Tack själv för din fina kommentar 💕
Folk kommer alltid ha åsikter, visa sårar vissa kam man bara rycka på axlarna. Vad jag lärt mig i livet är ju att man kan ALDRIG döma ngn annan innan man genomgått samma själv. Så länge man gör saker för sin egen skull och mår bra av det. Du har ett spännande år framför dig. All lycka till/ Kram

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.