Första veckan

Varför gick jag upp – Del 6  Första veckan den var tuff, men när det krisade åt jag en ask läkerol. Nu tänker många blir du inte dålig i magen på det, så skriver direkt att min mage reagerar inte på sötningsmedel då jag haft diabetes sen barn och är uppväxt på det. Första veckan släpper kroppen även ifrån sig massa vatten om man drar ner på kolhydrater. Jag har även slutat att salta maten, smaksätter med andra kryddor. Oftast citronpeppar i salladerna.  Då salt binder vätska. Då jag legat på så pass stort överskott av kalorier det senaste veckorna så gick jag ner ………………. Kilo första veckan.

Träning

Målet är att träna 4 dagar i veckan. Jag har valt att lägga den mesta  träningen fredag, lördag, söndag. Detta för att jag slutar klockan ett på fredagar och har mer ork och energi. Samma tanke på lördagar och söndagar, att då kan jag sova ut, äta ordentligt före och efter. Jag har delat upp muskelgrupperna på fyra dagar. Skulle det vara tajt en vecka så hoppar jag över bröst. Skulle jag resa bort en helg så kommer jag att träna i veckan. Inga ursäkter. Jag väljer att inte lägga till träningen i appen, då drar den av massa kalorier och du tror du kan äta mer. Du gör bara dig själv en björntjänst. För att veta hur mycket kalorier just du gör av med krävs avancerade mätare.

HÄR kan du läsa mitt inlägg om träning efter magsäcksoperation.

Nästa söndag kväll är tanken att del 7 ska komma upp och den kommer fokusera på träning, men det får vänta någon söndag då jag kommer att prioritera att svara på lite kommentarer jag fått.

 

Kram

Jag har ju gått och blivit med Airpod Pro  🥰, fick ju in på Ideal of Sweden och beställa ett case direkt, gissa vilket det blev?

Med min kod glamgirlsweden15 får du 15% och Fri Frakt på ALLT

Varför gick jag upp – Del 6
Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
Varför gick jag upp – Del 6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.