Kärlekskilo

Varför gick jag upp – Del 4. Då det är sommar och jag precis träffat nån så blev det vin i veckorna på helgen, köpte hämtmat. Och oftast Thai mat som jag älskar, men som det är så mycket socker i. Istället för bara godis lördagar blev det nu godis fredag lördag söndag. Då semestern närmade sig på jobb så tömde vi frysen på frallor som blivit över från våra lönefrukostar vi har en gång i månaden annars. Så det blev onyttig frukost 2-3 dagar i veckan i två veckor innan jag gick på semester.

Semesterkilo

Och på semestern har jag INGA förbud, och det ska man inte behöva ha. För det är det man äter efter sommaren till nästa sommar som är avgörande. Jag tränade dock de två första veckorna.

Varför gick jag upp, blev bjuden på mat hemma hos pojkvännen nästan hela första veckan, och han lagar så god mat, så jag åt för mycket varje dag. Sen blev det godis varje kväll. Veckan därpå åt vi ute då jag hade semester och var barnledig den v. Det blev både kaloririk dryck och mat, och jag var fast i sockerträsket. Så jag avslutade varje kväll med lösgodis.  Det krävs ett överskott på 7000 kalorier för att lägga på sig ett kilo fett, men 100 kalorier överskott är lätt att äta/dricka extra per dag även som opererad. Dricka glider igenom, och godis tar inte så stor plats.

Detta innehåller t.ex. 1000 kcal

Så 100 kalorier extra per dag, blir + 1 kilo i veckan.. o plötsligt när jag ej lutade med det onyttiga hade det blivit plus 15 kilo sen lägsta vikt. Min sista semestervecka åkte vi till en stuga i Hova, finast stuga/ställe i Sverige jag varit i/på. Där åt jag nyttig frukost, men lunchen var jordgubbar o nutella. Till middagen blev det kaloririk dricka varje dag, och många grillade majskolvar. Majs är den onyttigaste grönsak som finns då den innehåller väldigt mycket socker. Och sen älskar jag ju att dränka den i Bregott. I stugan hade jag med mig ett par mysshorts, dessa shorts kunde jag inte använda förra sommaren utan att knyta hårt i midjan för de ramlade ner av sig själv. Nu satt dom tom tajt, och jag fattade att NU har det spårat ut. Ångest var ett faktum.

Kram

Glöm ej ni får 30% på allt på LOHILO med min kod SOFIEMANSSON30 gäller till söndag sen sänks den till 10%.

 

Varför gick jag upp – Del 4 .Som ni redan vet nu så blir det en fortsättning nästa söndag kväll,del 5.

HÄR kan du läsa om Armplastiken jag gjort

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
Varför gick jag upp – Del 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.