Varför gick jag upp – Del 3? Förra sommaren vägde jag 69,1 i aug. Jag gjorde då mitt stusslyft som ni kan läsa om HÄR.

Träningsförbud

Jag blev sjukskriven 6 veckor och låg på mage i 6 veckor då man inte får sitta upp. Jag fick nekros (vävnadsdöd) och även två stora öppna hål. Vilket resulterade till att jag totalt var hemma o sängliggande utan träning i tolv veckor. Jag började jobba igen i november men eftersom jag skulle en månad till Asien

Nu i dec så kom latsidan hos mig fram och jag började inte träna igen. I dec så reste jag iväg en månad, och hade inga förbud.  När jag kom hem vägde jag inte mig för kläder kändes bra och vågen skapar ångest hos mig. Träningen blev inte ordentlig, utan väldigt sporadisk. I mitten av april var det dags att skära bort hela gamla snittet (75 cm) efter stusslyftet och få bort ärren efter nekrosen och hålen.  Vågen stod då på 73,5. D.v.s. en ökning på ca 4,5 kilo. (/ Jag har satt min må bra gräns till 71)

Tanken var att det tar jag tag om fyra veckor när jag börjar jobba och får träna igen, för det var ju bara 2,5 kilo då. De första tre veckorna åt jag ordentligt, endast extra gott på lördagar. Men sen kom komplikationerna, igen, och psyket dalade och skit mat trilla ner i varukorgen och besöken till kyl och skafferi ökade.

Jag blev totalt sjukskriven och hade träningsförbud i sex veckor. Ville inte väga mig sen.

Det var nu i början av juni och det inträffade en stor förlust för mig och jag tappade motivationen helt.

Kram Sofie

Glöm ej ni får 30% på allt på LOHILO med min kod SOFIEMANSSON30 även nu när dom har rea så passa på att ladda upp inför hösten.

Då avslutar jag Varför gick jag upp – Del 3 och det kommer ett nytt inlägg / fortsättning nästa söndag kväll.

Mina instagramkonto

Så missar du ej när bloggen uppdateras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.