Men Varför bloggar jag? Den frågan ställer jag även mig själv ibland. När jag bestämt mig för att göra en gbp, så ville jag inte att NÅGON skulle få veta. På operationsdagen så var det tre personer som visste om det.

Jag hade innan operationen startat mitt instagramkonto @detsitterihuvudet för att följa andra som skulle opereras eller hade opererats. På detta konto hade jag inga ansiktsbilder på mig, inget på kontot kunde kopplas till mig. Efter ett tag så kontaktade Baricol mig och frågade om jag ville blogga för dom. Och då va det ju bara att bestämma sig, skulle jag fortsätta att vara anonym, då kan jag ju inte blogga. Väljer jag att blogga så kommer jag ju att bli lite i rampljuset.’

Mitt liv

Men precis som bloggen heter LEV DITT LIV, så är detta mitt liv.

Jag gör vad jag vill i mitt liv, tycker du inte om det är det DITT problem inte mitt. Och så blev det. Vilka budskap jag ville få fram? Jag ville berätta ALLT framsidan, baksidan, glädjen,sorgen, träning, diabetesen. Ja allt som hade med en överviktsoperation att göra. De bloggar jag hittat slutade alla efter 1-2 månader efter operationen.

Men precis som jag funnits där som pepp för många, har många i min instafamilj funnits där för mig. För livet ÄR en berg och dalbana, och efter en gbp,sleeve, så väljer man själv till några extra varv på livets karusell. Trots att dom är självvalda så är dom inte enkla.

Era ord

Men vad är det då som driver mig att fortsätta ? Det är NI och är att jag nu absolut inte har några som helt problem med att varken skriva vad jag vill eller säga vad jag vill. Jag står för mina åsikter, bra som dåliga. Och när det sedan trillar in helt underbara dm så känner jag att jag tog rätt beslut. I dagsläget ligger lev ditt liv på 10.000 besök i månaden, jag har 4000 följare på instagram.

Baricol

Jag finns med i Baricols Broschyr som ligger i väntrum runt om i Sverige. Jag har varit med i en tidning. (Det kan du läsa om HÄR) Jag har varit på ett event för överviktsopererade i Malmö och sått och pratat om mig själv. Men eventet i höstas kunde jag ej medverka på då jag körde en demo för LOHILO ( Ni har väl inte missat att ni får 30% på deras sida med min kod sofiemansson30). Då ligger där ett dm till mig där det står varför jag ej kommit på eventet då denna hade åkt dit bara för att få lyssna på mig och få ställa frågor till mig. Det värmde. (Ska absolut försök komma på nästa)

 

 

Roar Tights / Roar Top / Punch Tights / Punch Top / Marquina Tights

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
This post contains adlinks from Adviral
6+

Kommentarer

Hej Sofie, jag kommer troligtvis att göra en gbp fram över och har hittat till dig. Du skriver om att du inte berätta för så många innan och så känner jag också. Vill inte berätta för min arbetsgivare, hur gjorde du med det? Tänker att det påverkar ju dom då jag blir borta men samtidigt så känns det som att de inte behöver veta varför eller?

0

Hejsan och va kul att du hittat till min blogg. Du behöver endast lämna kopia på baksidan på sjukskrivning till din arbetsgivare. Dvs du har ingen skyldighet att berätta för din arbetsgivare vad du är sjukskriven för. Frågar någon så svara bara det är privat. Ingen jag träffar nu nämner jag detta för, varför? Jag berättar ju knappast att jag opererade axlarna för 3 år sen o knät förra året o blindtarmen när jag var tolv. Och jag äter som vem som helst nu så finns inga *tecken* på att något skulle vara annorlunda. Gör vad som känns rätt för dig och tänk på att för din arbetsgivare är du bara någon som får jobbet gjort. Ingen som tackar dig för du lämnar ut dig om det inte är ditt önskemål All lycka till Kram

0

De behöver inte veta. Jag sa att jag skulle göra en operation till jobb, förskola etc och INGEN frågade vad det var för slags operation (och om någon är så korkad så kan du alltid svara att det är känsligt och inget du vill berätta!).

0

Så sant så, ofta är självförtroendet inte på topp när man är överviktig. Så precis som du säger behöver dom inget veta.Kram

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.