Vad kul att ni hittat hit

Så välkommen till MITT liv med gbp. Äntligen är bloggen uppe och igång.
Hållit på att spricka sen den dagen jag tackade ja till detta, och sen att inte få skrika ut det till resten av världen.
När jag börja att fundera på att göra en GBP – vad är det första man gör?
Jo googlar efter information
Men inte en enda aktiv blogg hittade jag som kontinuerligt uppdaterades.
Det finns massor av gamla bloggar, många börjar i samband med operationen och gör 1-2-3 inlägg sen slutar dom.
Till slut hamnade jag på forum på Facebook, där tyvärr dom flesta bara skriver när dom behöver hjälp el något gått fel.

Det är heller inte alltid särskilt trevlig ton i dessa forum.
Samt att vissa forum kräver att du ska vara opererad el ha fått en tid till op.
Men det är ju inget man bestämmer sig för på en eftermiddag.

FÖR / NACKDELAR

Dom flesta vill som jag veta för/ nackdelar och ta reda på så mycket som möjligt innan man bestämmer sig.
För livet med GBP är ju livslångt.
Jag har varit opererad i 9 månader nu, men möts varje vecka av nya utmaningar, stöter på nya hinder och bollar tusen frågor.
En blogg med möjlighet att läsa om ALLT och ställa frågor vad var jag sökte innan min operation.

Nu får jag chansen att förverkliga det jag själv letade efter.
Jag kommer läsa alla kommentarer, och lägga ut frågan och svaret i bloggen efter hand.
Otrevliga kommentarer raderas, här inne är vi trevliga mot varandra och alla är lika mycket värda.
Du kanske inte får svar på frågan direkt, men jag lovat att jag kommer att besvara alla frågor ni ställer.
Ni kan redan nu skriva dina frågor och undringar.
Hoppas ni vill följa mig och finner mina inlägg intressanta
Följ mig gärna på mitt GBP instagram detsitterihuvudet heter jag där.

Mer om varför jag valde det namnet i framtida inlägg.

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
välkommen till MITT liv med gbp
1+

Kommentarer

Du gör ett fantastiskt jobb på din resa, är stolt över ditt beslut och stolt över hur du kämpar och att du faktiskt valde livet ❤️

0

Tack det betyder mycket ❤️ Du om ngn vet alla dessa års kämpande/dåliga mående. Detta var rätt val och jag tror din resa och lycka ledde mig till detta val. Och har aldrig mått så bra som nu

0

Åh va härligt att läsa att jag kunde vara din inspiration till ett bättre liv ❤️ Är glad att du tog beslutet , skrattar lite åt det då du var SÅÅÅ anti mitt beslut o tyckte det var bara lathet o bekvämt att operera sig ?? Älskar dig och roligt att se dig le på ett lyckligt sätt ❤️

0

Hej! Jag gjorde en gbp för 5 dagar sen. Kämpar nu med flytande kost och vatten ,går ganska bra tycker jag ☺
Ska gå över till lite mosad mat i slutet av veckan .
Känner mig ganska svag och trött.. märker att det inte kan gå mer än ca 3 h mellan målen,då blir jag helt slut.
Är det normalt att känna såhär första veckan? Vill så gärna bli pigg o stark!
Antar att jag har liiite bråttom ?
Ska följa dina kostråd:) Mvh Camilla

0

Hejsan
Ja precis som du skriver så har du lite bråttom.
Ingen människa kan ha kraft och energi på flytande, och speciellt de få kcal man får i sig första 14 dagarna.
Jag va ju så illamående så jag blev uttorkad.
Men när mosperoiden kommer så känns det mycket bättre.
Men håll på dina tre timmar, jag äter var 3 timme nu med.
Det kommer komma svaga svackor hela första året.
Men lyssna på kroppen och vila då.
Ofta har du tappat vikt när tröttheten i kroppen kommer, det vänder.
Ibland kan man vissa perioder behöva äta varannan timme.
Jag tränar ju styrketräning men fick hoppa två pass nu denna v trots det gått 10 månader sen op. Jag orkade verkligen inte. Men oj så glad jag blev i morse att jag lyssnade på kroppen och vilade och inte stressade den.
Jag hade tappat -1,5 kilo och nu nått mitt mål.
För mig va de 4 första månaderna tuffast.
Så kämpa på och se frammåt.
Kul du hitta min blogg och hoppas du kommer fortsätta att följa den.
Bara fråga om du undrar ngt
Kram Sofie

0

Åh, du är precis vad jag behöver nu? Ska på infomöte om GBP i januari. Söker o söker men det man hittar i bloggar mm är flera år gammalt o ouppdaterat. Känner att man vill förbereda sig så mkt det bara går. Skickade en förfrågan på Insta, så nu missar jag inte när du lägger ut ngt… Bara du godkänner vill säga? Spännande ?

0

Hej?
Och vad kul att du hittade min blogg.
Självklart godkänner jag dig på instagram.
Är det något du undrar över så bara fråga
Och all lycka till med din operation , du kommer inte ångra dig ?

0

Hej vilken fin blogg du har 🙏🏻Jag ska nämligen operera mig den 28d januari det står helt stilla i mitt huvud på
Grund av all stress kan du rekommendera vad jag kan äta direkt
Efter att jag kommer hem
Från operationen så
Jag kan fylla kylskåpet ❤️

0

Hejsan och gud va kul, viken resa du har framför dig 💞 Sorry för sent svar har ju haft en månad semester. Ett tips gör inte som många att gör en soppa och frys in 50 portioner av denna, för man tycker inte om exakt samma efter. Och speciellt månaden efter. Jag hade köpt hem lite olika soppor på tetrapack jag gillar. Kvarg med smak och utan, kvargyoghurt, Propud. Mjölk. Kycklingfärs. Jag tillsatte aldrig proteinpulver då jag ej gillar naturellt. Så jag körde kvarg med smaker och spädde ut med mjölk till rätt konsistens. Till frukost mellanmål. Lunch och middag blev en soppa där jag mixade ner stekt kycklingfärs och naturell kvarg och fick därmed i mig mitt protein. All lycka till, och bara fråga om det är något. Den 28 jan är det 2 år sen jag gjorde min= Mitt bästa beslut /Kram

0

Hej, jag kommer göra en gbp på Carlanderska. Landstinget uttrycker att de inte gör det på typ 1. Har letat med ljus o lykta efter ngn som oxå har det och ämnesoms. problem. Jag har skickat en förfrågan på insta och hoppas att du gokänner mig. Läser just nu alla dina blogginlägg. Så glad att ha hittat ngn med typ 1.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.