Vad händer med huden vid en gbp?

Men vad händer med huden efter en överviktsoperation?

Det är jätteolika och beror på massa olika faktorer. Bla

Vilken ålder du befinner dig i , opereras du i 20 års åldern har huden inte töjts in och ut så många gånger och har större chans att dra ihop sig.

Även hur många graviditeter man genomgått, då har man också växt och krympt.

Arv

Men hur ser det ut för mig

ILLA Står jag upp känns det ok.

Däremot ligger jag ner och börjar titta trivs jag inte med mig själv.

 

Men vi börjar uppifrån

Ansikte – det har klarat sig bra så det ska jag inte klaga på. Men finns dom som får ett väldigt häng under hakan.  Sen så ser vissa människor sjuka ut när dom går ner mycket och fettet försvinner från ansiktet.

BröstenJag har ju inlägg så självklart har dom kasat ner en bra bit.

Jag har frågat om att fixa dom, men då hade jag behövt dubbla mina inlägg till 1000! för att dom skulle sitta där jag vill. Och nej den åldern har jag passerat.

Sen kommer

Armarna Ja dom vet ni ju hur dom hängde.Så gjorde en armplastik dec-18. Sen har jag tränat axlar armar rygg varje vecka sen dess. (Har tränat innan opn med men lite dolde sig bakom all hud.

Vad händer med huden vid en gbp?Vad händer med huden vid en gbp?

Underarmarna – e bra, har lätt för att få muskelmassa som fyller ut där.

Vad händer med huden vid en gbp?

Ryggen– där finns extrahud både kring bh-området och nere mot rumpan ( lite av detta hoppas jag ska försvinna efter stusslyftet. Däremot uppe vid bh-n kommer jag aldrig fixa, tycker inte ärren där blir fina.

Vad händer med huden vid en gbp?

Men denna bild är från innan stusslyftet, hoppas det nedersta vecket försvinner, men ryggen är som ett draperi om man tittar nära.

Magen – fastän jag har ju gjort en bukplastik för 17 år sen, jag hade diastas efter tre täta graviditeter med stora ”diabetesbarn” Så mina magmuskler är ordentligt ihopsydda och hud är borttagen. Så när jag står o sitter är det platt och fint. Böjer jag mig fram, hänger hela ”påsen” ner. Pratade även med Tuve på Reformkliniken om detta, ska detta bort( vilket är hud från sidorna som trillar fram) så måste jag göra ett T-snitt. Så det kommer aldrig hända.

HÄR hittar ni priser på olika plastikoperationer på Reformkliniken.

Det kommer en del 2 på detta inlägg om Vad händer med huden vid en gbp? inom en vecka.

THE 5 MOST POPULAR  VALENTINE’S GIFTS

1. CANDY Who doesn’t love to get some candy with a cute message? The perfect gift for Valentine’s. You can find this on Partykungen for a good price. They say chocolate makes you happier. We don’t mind living by that theory.
2. UNDERWEAR Getting a nice set of underwear or pyjamas is a wonderful gift. Twilfit has a lot of underwear in luxurious silk and trendy mesh. Try to put a collage on your blog and see how the money rolls in.
3. GOING OUT A romantic dinner date with your partner or best friend never goes wrong. At Greatdays you can find everything from food and drinks, to adventures and relax. Anything you prefer, you can fint it on Greatdays! Psst! If you want to shop something for you and your partner, don’t forget to use the ”shop yourself” link.
4. CUTE GIFTS On Bluebox you will find fun and cute gifts in all categories. You can sort after ”gifts for her/ for him”, ”love gifts” etc. Find something for the one who has everything. Bluebox is also one of the best converting advertisers right now.
5. JEWEWRLY Check what kind of jewelry you have at home and share your favorites with your audience. You can find jewelry at Glitter,

 

Mina instagramkonto

Därför så missar du inga blogginlägg.
This post contains adlinks from Adviral
3+

Kommentarer

Hej! Tack för att du delar med dig 🙏🏾
Men undrar lite vad du menar med, citat -”tre täta graviditeter med stora ”diabetesbarn” ” ? Menar du att barn som insjuknar i diabetes generellt har en hög födelsevikt? eller att dina tre barn föddes stora samt insjuknat i diabetes?

Tack, mvh Lena

0

Hej o va kul du läser min blogg 💕 Förlåt att jag barcotydlig. Diabetesbarn syfta jag på barn till diabetiker. Dessa barn blir oftast väldigt stora. Mina barn är födda v36=4kilo
V 38=5kilo v 38 4,5 kilo v 38 4kilo
Inget av mina barn har fått diabetes. Risken är lite större om det är pappan som har sjukdomen. Min ena dotter var med i TEDDYstudien i 15år och fanns inga anlag för det hos henne. Kram Sofie 💞

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.