Alltså vad händer med mig. Jag helt trillat ner i ett dåligt självdestruktivt beteende. Dom tre första veckorna efter min operation gick superbra, kostmässigt. Jag hade lagat matlådor, och på kvällen åt jag proteinplättar eller Kasseinpudding. Sen började ju såren öppna sig.

Mug Cake

Jag som inte ens är så glad för kakor om dom inte innehåller  vanilj. Då jag inte gillar mandelmassa, nötter,choklad, marsipan och grädde.Och baka kan jag inte ens minnas när jag gjorde för det tycker jag är supertrist.

Men mitt i natten börjar jag googla kaka i mikrovågsugn. Och ja hittar ett snabbt Muggcake recept och utesluter kakaon och halverar sockret. Detta gör jag sedan VARJE kväll i en vecka tillsammans med en latte. Poff så va äggen slut. Tur tänker jag då inhandlas det inga nya så *slipper’ jag fortsätta med detta helt onödiga ohälsosamma tycka synd om mig själv, självskadebeteende.

Shopping

Inför operationen köpte jag inte hem något onyttigt och såg till att det inte fanns något hemma heller. För som många säkert känner igen sig i så när man e hemma och vabbar, är sjuk, har tråkigt, kollar film ja osv… så har ( mest vi tjejer) något skumt  beteende som yttrar sig i att vi ska gå ut och titta i kylen, skafferiet och våra gömmor. Trots vi vet att det inte finns något så e vi där och öppnar och tittar. Som om det magiskt hade hoppat dit något gott ätbart.Detta trots att vi vet att det inte hänt så styr hjärnan oss dit. Jag som då har två tonårsdöttrar hemma , vi kan mötas alla tre i köket på kvällen och bara skratta. Och fråga varandra om någon hittat något gott. Men min 18 åring är den som handlat till mig nu när jag e hemma. Hon har facetimeat både på hemmakväll och Maxi för jag ska få mina favoritgodisar. Underbara barn. Men endast gett mig på lördagar.

 

Ännu sjukare

Vecka fem efter operationen ber jag henne köpa godis, ett par ggr den veckan. Söndagen tänker jag nej nu e det bra Sofie sluta med detta gamla beteende. Japp det är tråkigt att det blivit komplikationer och att du får ligga hemma hela dagarna. MEN du kommer bara få ångest dagen efter och må ännu sämre. Så från och med imorgon ska jag inte äta sött mer än lördagar igen.Vad händer med mig?

Vad händer

Vecka 6 kommer

Sitter där måndag natt, världens sockerabstinens, så kl 3 på måndag natt,vad händer då? Jag googlar kaka i mikron UTAN ägg. För dom e ju slut… Ja ni hör ju själv…. så då blev det tre såna den veckan.. nu är snart det riktiga smöret slut, så då köps det inte hem mer sådant. Så går det ju inte att baka….

Men då har jag dom nya friggs knäcken hemma, Äpple Kanel =supergoda, och med bregott blir det nästan som godis.Så äter en halv paket sådana med bregott till frukost… går upp på dotterns rum och ska hämta en lapp. VAD ligger där… Fazer Marianne choklad. Handen bara styrs ner i paketet, bryter av en rad och trycker in. Får värsta dumpen på länge, det va lika gott åt mig. Lägger mig på golvet och halvsover och vill kräkas i en timme.

Ja även jag har mina kaos perioder, men jag e medveten om det, jag har koll på vågen. Och detta beteendet är det slut med from idag när jag skriver.

Så ni som faller dit, låt inte värden rasa. Res er, titta inte bak för det hållet ska ni inte. Och det kommer en ny oskriven dag imorgon.

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
välkommen till MITT liv med gbp
15+

Kommentarer

Tack för ett öppet ärligt inlägg!
Din insikt ger mig en insikt som kan få mig att göra det som är vettigt för mig.
Dessutom så inser jag att falla och resa sig igen ingår i livet lixom.

0

Tack för att du gillade mitt öppna inlägg, det ger mig extra mod att skriva om svagheter, misstag. Och precis som du skriver så är livet fall och resa sig. Sålänge men för det mesta sätter en fot framför den andra så kommer man framåt /Kram

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.