Två smarta saker i sommar som jag har införskaffat mig i sommar är

Kylklamp till min Baricol vattenflaska 😍
Denna hittade jag på Normal för bara 7 kr.
Dom finns i flera färger och passar andra sorters flaskor med.
Hur smart är inte detta.
Ska man iväg i många timmar i värmen som varit så håller ju denna drycken kall länge.
Tänkte även ta med när jag åker utomlands.
Oftast finns det ju ett litet frysfack i kylen på hotellrummet.
Tänkte även perfekt till mitt insulin i handväskan när jag är iväg en hel dag i detta vädret som varit, då har jag ej den i frysen utan i kylen.
Ev i frysen och har insulinet in ett annat fack i väskan så väskan är kall.
Vet att det finns andra dyrare lösningar, men har klarat mig utan dom i 31 år så detta bli nog toppen.

Tips nr två

Stomacol® vätskeersättning.

Ett måste för dig som har svårt att få i dig vätska i vanliga fall, och ett plus för oss som får i oss det vi ska. Då man i värmen även svettas ut salter. Vätskeersättning är en speciell salt- och sockerlösning. Det är det bästa vuxna och barn kan dricka för att återställa vätskebalansen.

Är du som jag diabetiker rekommenderas vi att göra egen vätskeersättning då all vätskeersättning innehåller socker. Men är man på resande fot är det inte alltid enkelt så denna är perfekt att ha med sig. Passar alla i familjen dock ej barn under ett år (Att dricka för mycket socker under kort tid kan göra att man får diarré, eller mer diarré. Ett barn under ett år kan då förlora mer vatten än salt och kan få så kallad riskfylld vätskebrist.)

ERBJUDANDE

Nu är det köp 3 betala för 2 av Baricols läskande vätskeersättning för överviktsopererade, Stomacol Rehydrate (med smak av hallon/lime)! Stomacol bryter ytspänningen på vattnet och boostar dessutom immunförsvaret.

Ange koden Sommarmedstomacol2019 när du beställer (du sparar 99 kr!).

 

Du kan beställa dessa HÄR

En annan smart sak som är användbar hela året tipsade jag om HÄR

Har DU något annat tips än dessa Två smarta saker i sommar, så skriv i kommentarerna.

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.