Gemensamt

vad de flesta överviktsopererade också har gemensamt är rädslan att gå upp i vikt. Träna för att äta är det vissa styrketränare som gör vid viktminskning .Men så kan även vi göra, men det ska ju vara för att det är ett enstaka tillfälle.

Spinning

För gick jag på spinning flera dagar i veckan. Många av passen leddes av en vältränad polis. Dessa brukade ja gå på. Det va spinning intensiv, passen var 45 min och SUPERJOBBIGA. Han berättade något som jag kommer ihåg än idag, Han sa om ni kör allt vad ni kan detta passet så har ni gjort av med lika mycket som en magnum glass innehåller.
Och en Magnum Classic (GB Glace) innehåller 260 kcal. Tänk vad hårt jag fick kämpa för 1 glass.

Semestern

Då blir det kanske under en vecka , en magnum glass 260 kcal, en fika ute  ( espressohouse chokladboll 400 kcal och en vaniljlatte 270 kcal) och även två glas vin till helgen ( 4 dl)  och lite 50 g cashewnötter 300 kcal) och då är vi plus över 1500 kcal den veckan. Och måste ha kört minst 6 hårda spinningpass den veckan för att energiintaget ska gå ihop och det inte ska bli plus på vågen.
Träna för att äta
Men ska du på en fika kan du visst vid enstaka tillfälle träna för att kunna äta lite onyttigare. ( Fika 600 kcal) två spinningpass. Men tänk däremot på att det krävs mycket mer motion än du tror.
Träna för att äta

Aktivitetsmätare eller app

Har du en klocka el en app så kan du absolut inte lita på den förbrukningen som står.
HÄR kan du läsa en intressant studie om vilka aktivitetsmätare som är bäst.
Däremot kan pulsen vara rejält förhöjd i flera minuter efter en övning om man har tagit i ordentligt och den kan gå ned till straxt över normal vilopuls väldigt fort också ifall man har kört lite lättare, alltså det blir inget korrekt resultat.

Ett riktigt hårt stryketräningspass förbrukar några hundra kalorier på en timme. Efter passet kommer energiförbrukningen att vara lite förhöjd, men detta avtar sakta för varje timme som går.

Men det här kaloriunderskottet som träningen kan hjälpa till att skapa kan vara ett minne blott bara efter några pizzatuggor.

Träna för att äta

LOHILO 50% på HELA sortimentet fram till söndag ~ BLACKWEEK. 🖤

 LOHILO 🦄 -50 % om du går via min länk ovan, blir superbra priser på energidryck, bars kläder.

Barsen är dom enda barsen ute UTAN palmolja

Träningstightsen är PERFEKTA för oss överviktsopererade då dom har EXTRA HÖG MIDJA, så man får in all lös hud både fram och bak. Och dom är som mjukisbyxor i tyget, ska ha mina när jag flyger till Asien SÅÅÅ sköna ( kommer inlägg på insta imorgon)

♾ Kod: sofiemansson ger dig rabatter hos följande företag

🥥 SMAKBOX 20% Fri Frakt

📦 Try My Box 70kr Rabatt

👟 SMELLWELL välj 3 betala för två

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.