Om du någon gång kommer att göra ett stusslyft så kommer här lite tips .

Kliniken

Jag hade med mig ,tandborste,tandkräm, deo,laddare, läppsyl. Mer än så behövs inte, du åker hem dagen efter, jag hade en Veronika gördel som går från knäna till brösten , sen ytterligare en gördel utanpå. Sen nerbäddad under duntäcke. Sen passade jag på att vila upp mig.

Då jag är ensamstående så hade jag förberett 21 matlådor till mig. Köpt hem och skrivit matlista till barnen samt gjort lite matlådor med.

Innan operationen köpte jag mig en kisstratt , jag beställde min på cdon för 79kr. Dom finns gratis på Wisch såg jag sen, man betalar endast frakt. Vissa klipper av botten av en plastmugg, återanvänder man den så är det ju bra. Men kastar man efter varje gång är det ju inte så miljövänligt.

Något som jag inte klarat mig utan

Är skräpplockar pinnen, såg en annan som hade en sådan efter samma op. Och den är det bästa jag haft under denna sjukskrivning. Kunde ju inte ens dra upp mina underkläder utan den. Man kunde ligga o soffan o få tag på allt. Det går ju inte att böja sig, jag kunde både öppna tvättmaskinsluckan med den in med tvätten med pinnen , stänga med benet. Öppna luckan o ta ut det👌🏻

När kudden trillar ner från sängen.

Den är ett måste.

Känner du någon som jobbar i vården? Be om underlägg till säng,soffa. Jag läckte ju sårvätska i 3 v och den gick igenom kompress ,trosor,shorts och kladdade ner hela skyddet hela tiden. Och det luktade inte hallon.

Böjbara sugrör är också bra att ha när man ska ligga ner o dricka.

Haklappar , vet ni hur svårt det är att ligga på rygg och äta utan att spilla.

Helt perfekt med dessa engångshaklappar,bara att sätta tallriken på oavsett om du ligger på rygg el sidan.

Veronika gördeln fick jag tvätta nästan varje dag pga sårvätskan. Det står den ej ska tumlas men gick utmärkt. 15 min program i tvätten o sen 15 min i torken.

V.3 va jag lite rörligare och kunde greppa visa saker med tårna och lägga på ett ställe där jag kunde ta det.

Bricka

Brickan var toppen, jag slapp gå flera ggr när jag skulle ut i kök, in till soffan.  Blev mer självständig . Den skulle jag tänkt på tidigare, när man inte orkade gå ngt speciellt i början och var själv hemma.

Nr 2

Då jag åt penicillin i 20 dagar sa min mage tack och hej redan när jag kom hem från kliniken, inte blev den hård av morfintabletterna.  Så tänk er själv att backa in på toa , lös i magen och stå upp🤦🏼‍♀️  Det blev att jag gjorde nr 2 i duschen på morgonen.

På dagen så tryckte jag på spolning samtidigt så stänkte de inte så.

Vi har två toaletter, en är liten och väldigt nära duschen, så efter uträttat behov så duschade jag av den.

Som sagt enklast är att backa in över toaletten, gå ut med benen åt sidorna så mycket du kan, tryck på spola , och håll händerna bak på toaletten o luta dig bak.

Andvänd koden SOFIEMÅNSSON30 när du handlar på LOHOLO så får du 30% på hela sortimentet

 

 

Tuggummi / Bars / Drickor

Lite tips från mig om du ska göra ett stusslyft 

HÄR kan du läsa om min operation

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
This post contains adlinks from Adviral
4+

Kommentarer

Hej

jag har gjort en bukpladtik
gick åt helvetet fel värre än insn, bröstlyft gick fel!!!

måste räta till och göra stuss
armar
lår
mage
bröst
venusberg
.,, ja hela kroppen liksom

( tappat 75 kilo
stabil 12 år)

vem vet Läkare och inte är slaktar

0

Men gud, har du anmält till IVO? E seriös plastkirurg vill ju alltid att kunden ska va nöjd. I Sverige får en även en allmän kirurg göra ”hudborttagning” då bröst o buk via landstinget. Jag rekommenderar Reformkliniken alla dagar i veckan. Ofta fullbokat sex mån fram, bra priser och rabatt om du bokar mer än en op. Läs gärna alla mina inlägg på bloggen under plastikoperationer. Ligger just nu på Reformkliniken och har korrigerat mitt ärr efter stusslyftet samt tagit bort hud från ögonlocken. Läkaren Tuve va nyss inne o titta till mig innan hemgång och sa klart att man rättar till patienten ska bli nöjd 😊

0

Nej tyvärt jag jorde det i turkiet. och min mäsa som var hög smal och lång, jorde en viss Gustav anianson på nacka kliniken för 3 år sedan, vi komm överens om stt göra den lite ” nättare” även computer bilderna såg fina ut. Jag betalade kontant med schweiziska franc. Receptionisten valentina, som även hon hade en ” hemsk ”stump” som mäsa borde jort mig mistänk sam, men hon sa att det var från en sjukdom?! även hon sa att wuittot får jag efter operationen. När jag vaknade, var ingen där, någon anan som jag aldrig sett, föste ut mig yrvaken och sa att dom skickar hem allt( Quito och operstions rapport, Jag bor i schweiz och åkte till hotelet i uppsala. Där spydde jag hela tiden och när jag tog bort gipset när det skulle bort, häll jag på att swimma!! ingen näsa kvar, som en som har blivit brännskadad såg den ut. Läkaren sa att dom aldrig sett någott sådant, hela brosket var av hyvlat, och benet var inget helt stycke, allt var små smulor dom har nu försökt att återställa med 4 svåra operationer, men mer kan dom inte, jag har en ” näsa” som ser ut som en kretins( kolla läkar böcker)
jag har ringt till ivo men dom sa jag kan inte göra något, efter som jag själv gick med på operationen och man måste räkna med att det kan gå fel. jag har även ring till nacka kliniken där sa receptionisten valentia att gustav är jätte bra försäkrad, du kan inte göra någon ting!! och det bästa av all var ju när jag var i schweiz ca 1 vecka efter operationen så ringde dena valentina upp mig och ville ha 30.000 kr! hon sa att det blivit fel räknat i valutan men stt jag skulle skicka det i ett brev adresserat till henne. som tur var hade jag min son med mig som är 25 år som även han räknade pengarna och omräkning då stämde allt.Jag har ringt och klagat för vad han gustav anianson gjort , men jag känner mig hotad av dom.Så typ alla operationer jag gjort har gått jätte fel

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.