Den Svenska avundsjukan

Varför lägger man sig i saker som man inte bryr sig om? Svenska avundsjukan är det tyvärr. 🤷🏼‍♀️

Man ”lägger ju sig” i för man bryr sig om personen ? ❤️ Vill denna dennas bästa?Annars lägger man väl inte sin energi på någon/något?

Förutom dom som stör sig att andra har saker dom själv inte har.

Att vara bloggare har inte bara sina ljusa sidor, det kommer kommentar som är mindre ”roliga” Men det har inget med att göra vem jag är som person , utan hur personen som skriver det mår/är. Det finns en hen just nu som ”stör” sig på mig av någon anledning, har aldrig gjort hen något illa. Men som sagt det är hens problem inte mitt. Får väl bara tacka att hen lägger sin tid på mig.

Tid är något vi aldrig får tillbaka .

Just nu tycker hen det är jobbigt att jag tagit bort hen från mitt låsta instagram, @detsitterihuvudet. Så hen skriver överallt (även till mig) att jag bara lägger till och tar bort  sen🤦🏼‍♀️ Hen rapporterar mina fb profiler, det leder ju inte till något då JAG står bakom allt jag gör. 

Och absolut kan detta hända, ser jag inga ”tecken” på att en överviktsoperation är gjord så tar jag bort personen i fråga. Då @detsitterihuvudet handlar om det. Och anledningen till att det är låst är att alla ska våga skriva o svara/kommentera utan att bli igenkända av nyfikna människor som inte har med det att göra.

Händer absolut att jag råkar ta bort någon som är opererad , för att man inte heter något som man kan koppla till en överviktsoperation, man inte har något som man kan koppla till en operation i bion, eller har några bilder man kan koppla till större viktnedgång.

Har kontakt med många på DM som inte vill ha mig som ”vän” på instagram då dom bara har ett vanligt konto och ingen i deras närhet vet om operationen eller att dom funderar på det.

Detta respekterar jag ❤️

Däremot omr jag tagit bort dig, och du är opererad, skriv ett dm, ha en dialog MED mig. Inte bakom ryggen.

Lägger min tid på detta inlägg då vi pratat om det när vi bloggare möts, och det är fler som fått tråkiga Mail/dm/kommentarer. Och alla tar inte det lika bra. 

Får ni kommentarer/påhopp/hör skitsnack ~ ta inte åt er, det är deras problem och avspeglar deras mående.

Det är tråkigt, absolut ~ den svenska avundsjukan.

Däremot tacka att dom går på sin fritid och tänker på just dig. Du har något dom stör sig på.

Har en nära vän som är samtalscoach ~ hon har sagt en mening till mig jag ALLTID har med mig.

Så länge DU gör allt du kan, så kan du gå därifrån med huvudet högt och vet att du gjort allt du kunnat = Den andra personens förlust.

På vår sista kickoff med jobb hade vi en föreläsare som gav oss ett armband.

Där står

Vad är bra med dethär?

Det va för man alltid skulle tänka till vad som va bra i en situation man inte blev glad av, något man ej kan påverka.

Typ kö i kassan på Ica du kan inte göra något åt det. Du kan läsa Mail, kolla sociala medier, betala räkningar. (Jag har ett extra armband om någon vill köpa, 30 kr inkl frakt)SÅLT)

Så vad är bra med att hen skriver osanningar om mig till alla, på forum.

Att fler opererade hittar till vår fantastiska instagramfamilj 🥰 Fler läser bloggen på lev ditt liv ❤️

Har du inte hört det med dina egna öron , säg inte det med din egen mun.

Varför hon gör detta, har hon blivit nekad en operation? Vågar hen inte göra en? Har hen gjort den men gått upp igen? Vi kan bara spekulera, oavsett är det hens problem INTE mitt/vårt.

Hur du är mot andra avspeglar bara ditt eget mående.

Möt alla med ett leende, du vet ej vad den personen gått igenom. Möt folks blickar titta inte ner, ditt leende kan göra stor skillnad på någon dag. Va inte en avundsjuk svensk.

Hoppas ni får en underbar söndag alla❤️

Månadens länk handlar bara om fitness, wellness and health, så klicka in och klicka hem något till dig eller någon du tycker om

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
This post contains adlinks from Adviral

Kommentarer

Ja. Man kan bara stå för det man gör själv. Sen får andra ta hand om sitt. Bra skrivet och kul att följa dig! Kram Mia

Just den här avundsjukan gör att jag valt att inte gå ut med min sleeve. Det är bara min familj som vet om OCH två noga utvalda vänner som vet och så har jag tänkt att det ska förbli 😀 Därav har jag plockat bort alla instagramkonton som kan kopplas till överviktskirurgi, även fast jag lade till flera från början, men vill inte kunna kopplas till nåt sånt konto, tyvärr 🙂 kanske man skulle skaffa ett till instakonto? Tål att fundera på.

Ja så började jag
Ett låst utan mitt ansikte
Och bara 4 st som visste om min op
Hade även ett hemligt fb för att följa gbp
Så att denna hen hänger ut mig
NU är jag offentlig för jag valde att blogga för baricol. Och jag är så stark så jag tar inte åt mig.
Men jag har varit en som inte viljat leva, vem är hen som oxå är opererad att anmäla för en överviktopererad vill vara anonym 🤦🏼‍♀️ Tragiskt
Kul att du läser bloggen 💞

Ja så otroligt trist att behöva ha sådana människor omkring sig. Jag är också ”anonym” med min op. Vilket är trist då den har gett mig ett helt nytt liv. Önskar att jag hade tid och mod att vara offentlig och driva intresset för Obesitas då det hjälper så många. Jag är så förundrad över alla fördummande och fördömande kommentarer kring Obesitas.
”Det är synd om människan”som Strindberg sa en gång i tiden ((:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.