Del 3 Stusslyftet – dygnet på Reformkliniken

Operationssalen

Sen efter markeringarna var det dax för en sista kissning och promenad in på operationsrummet. Man tar av sig morgonrocken och dom lägger över en handduk , jag hade på mig trosor och strumpor under. Inne på operationen var  sköterska, narkossköterska och narkosläkaren som är dansk och supertrevlig. Han kände igen mig sen sist. Även operationssalen är lyxig, det är geleinlägg an lägger armarna i och även en gelekudde till huvudet.

Sövningen

Jag fick insprutat smärtstillande och medel mot illamående i min kanyl på handen. Sen fick jag lite sömnmedel, sköterskan sa att det känns som jag druckit en flaska champagne. Just den känslan när man får en liten dos innan resten ges älskar jag. Tror det är för att jag är en sådan kontrollmänniska, just där och då e allt bra jättebra, tänker inte på något negativt och är lycklig. Det varar dock bara 30 sekunder sen startar dom narkosen och man somnar på studs. Kl 8.10 var jag helt nersövd och operationen startade.

Operationen tog 2 timmar och 30 minuter. Sist vaknade jag uppe inne på rummet, nu vaknade jag upp i ngt uppvakningsrum. Där satt narkosläkaren och hade koll på mig. Dom kom in och tog på mig en Veronica dräkt och en maggördel. Jag har storlek S i dessa, fattar fortfarande inte det, att dom har tryck i mig i en kroppstrumpa storlek S -jag känner mig som en XL fortfarande.

Dygnet på Reformkliniken

Jag har valt att dela upp Operationsinlägget i fyra delar då det blivit väldigt långt annars

Del 1 av operationen kan du läsa om HÄR

Del 2 kan du läsa om HÄR

 

Och håll utkik för det är fyra delar, så det kommer ett inlägg till.

 

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.