Sociala medier

Alla har  vi nog någon gång stört oss på någon bild sociala medier. Antingen e den för bra el för dålig, för vågad, för tjock el för smal. Ja ni förstår vart jag vill komma.

Facebook

När jag bestämde mig för att göra en gbp så gick jag med i tre olika Facebookgrupper. Men det skrevs nästan inget bra där, alla med komplikationer och problem hängde där. Och alla problem berodde givetvis på gbp/sleev. Precis som alla läkare alltid har skyllt på min diabetes , vilket jag inte trott. Är även med i en grupp på Facebook för oss med sköldkörtelproblem, men samma där ALLT beror på sköldkörteln, verkligen allt. Detta tror jag inte heller på. I Facebookgruppen för överviktsopererade va det tom folk som fått, synskador, hjärnblödning, blivit förlamade, ja listan kan bli lång. Vissa saker är säkert sant till viss del, men det är för att man ej underhållit sittverktyg, tagit sina vitaminer.m.m. Vissa saker har absolut inte med operationen att göra utan är något som hade inträffat endån.

Instagram

Det får man oxå ta med en nypa salt, har man ett inredningskonto så ja självklart kommer det vara perfekta bilder, MEN jag gillar konton som då och då faktiskt visar den verkliga sidan, röran , kaoset och skriver om detta. Samma med föräldraskap bara gulliga barnbilder, men det finns ju en baksida där med, men älskar tex Julia Bergman som har den underbaraste killen som finns med Downs syndrom Milan som hon fick som väldigt ung.Hon livnär sig på sociala medier och har nyligen blivit mamma till en liten flicka, och igår la hon upp en bild när flickan kräkt pappan i ansiktet. Jag för så ser livet faktiskt ut. (Kontot och bilden hittar du HÄR 

Mina tankar och mitt instagramkonto

Jag startade ju det när jag bestämt mig för operationen.  I början var jag lite hemlig. Men sen avslöjade jag vem jag var och bestämde mig att visa allt. Possitivt och negativ, bra bilder, dåliga bilder,tankar. Hur ser det ut bakom kulisserna, lever jag alltid som jag lär.

Nä absolut inte, jag får väldigt ofta direktmeddelande på Instagram av tjejer som är så tacksamma för att jag visar att det faktiskt är ok att äta en pizza, att ibland e man som jag var hungrig och äter en hel langos.Ja jag kommer absolut gå upp något kilo under sommaren, MEN jag slutar inte träna. Jag svara alltid på dm, ni som undrar men det kan ta tid då jag inte har någon lön för detta och ibland tar  det väldig tid att svara alla, det är många frågor och väldigt privata saker. Men sluta inte skriv och för mig är inga frågor ang träning,operation,kropp och sjukdomar privat. Jag delar gärna med mig. Många skriver att dom vågar inte lägga ut bilder vad dom gjort el ätit. Dom är rädda för att bli dömda. Sträck på er och strunta i dom som dömer, det är deras problem INTE ditt.

Jag har aldrig haft dåligt självförtroende i vuxen ålder,det har absolut inte varit på topp. Men nu är det det och jag struntar i vad folk tycker om ALLT. Jag gör saker för JAG vill och ingen annan

HÄR hittar du lite info om mig som person om du är intresserad

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
7+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.