Shopping efter gbp

Shopping efter gbp

Men mycket (nät) shopping efter gbp,  jag ägnat mig åt t detta året har jag nog ALDRIG köpt i mitt liv, helt sjukt, har bytt ut 75% av min garderob. Känslan av att man ser bra ut i nästan allt, gör ju att man shoppar mer. Har oxå köpt Odd Molly i strl 0, strl 0 alltså, förr tänkte jag viket kropps stört företag som gör storlekar som 0 och 1, vem kan ens ha det. Freddy wrup som är mina favorit byxor, hade i XL förr och sömmarna töjde sig så färgen försvann. Samma där vem får på sig en s. Och jag har bytt ner mig från XL,L,M till S.

Tradera

Men jag ha däremot varit ekonomisk för jag har köpt nya på tradera och sålt mina gamla där för samma pris som jag köpte dom nya för. Sen har jag lagt ut alla förstora kläder på Tradera, för det är fullt i garderoben, så tanken är något plagg in och något plagg ut.

Shopping efter gbp

Shopping  

Jacka

Även köp av höstjacka, men det blev också jobbigt i huvudet. Därför jag har strl 1 i min Odd Molly jacka, ville nu köpa en lättviktsdunjacka från Superdry. Det stod att dom va små i storlekarna. Så jag beställde hem en M och en L, för man ska ju kunna ha en tjocktröja under. Och jag behövde alltså strl L. Att en bokstav/siffra kan vara så jobbig psykiskt, varför gör dom ens så, det står tom på sidan att dom är små i storlekarna. Sätt storlekslapp efter vilket mått plagget faktisk har. Eller gör plagget efter det måttet just den storleken har, hur svårt ska det vara lixom. Dagen I-landsproblem, men så är det hoppet att få gå till dom stora avdelningarna och köpa XXL istället för att köpa XL på en vanlig avdelning betyder jättemycket för dom flesta.

Shopping efter gbp

Kram Sofie

HÄR Kan du läsa om mitt första år som opererad

BÄSTA SKORNA                                   SKÖNASTE TRÄNINGSKLÄDERNA                   SNYGGASTE SKALEN

…………

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
This post contains adlinks from Adviral
10+

Kommentarer

Hej.
Jag har följt din och Louice blogg i över ett år nu. För jag är i er ålder o i liknande livssituation.
Ni har varit stor inspiration speciellt under alla motgångar som varit efter op.Tack.
Jag var på en Baricolträff i Malmö för ett tag sedan.
Jag hoppades få höra dig prata träning o mat. Då jag också älskar träning.
Fast ingen av er bloggare var där.
Finns lust att prata Gbp o träning med mig personligen, messa mig. Jag har ett ovanligt efternamn.
Anna

0

Hejsan och gud va kul att du följt med hela resan 💞 Och dina ord värmer verkligen. Jag va på den första Baricolträffen men den som va i höstas kunde jag tyvärr ej då jag körde en demo för LOHILO den dagen, och det va pengar in tyvärr. Men det är på g nya datum och jag lovar att jag dyker upp på nästa, jag tycker det är kul att få ett ansikte på folk. Nu vet jag ju inte riktigt var du bor eller om du har instagram? För vi har börjat ses lite dom som bor i närheten, eller ja alla om man orkar ta sig. Så har du ej instagram så hojta till så kan jag tänka på att maila dig om du vill hänga på.Vore jättekul, jag har liten plan på att bjuda hem till sommaren på knytis 💞 Kram

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.