DEL 1

Så här gick stussoperationen till

Kl 7 kom jag fram till Reformkliniken. Bara för det var måndag och kl var 7 så var jag första patienten och fick ett rum direkt. Rummen är supermysiga, som ett 5 stjärnigt hotell. Där stod en skål med ett värmeljus och en skål med en blomma. Det står även en korg med shampoo, balsam, bodylotion och ett vanitykitt. Längre fram på eftermiddagen när ljuset slocknade så tände dom ett nytt. Inredning är modern och superfin. På sängen står en korg med tofflor, morgonrock, badlakan och handduk. Tofflorna och sakerna i lilla korgen på bordet följde självklart med hem efter vistelsen. Kliniker borde tillverka läppsyl med deras logga på för det är det 99% skriver på sin packlista, ett litet tips till er på Reformkliniken.

Så här gick stussoperationen tillSå här gick stussoperationen till

Så här gick stussoperationen till

När jag kommit dit och

Packade upp, sen var det dax för dusch med descutan. Hos Reformkliniken behöver du inte tvätta dig kvällen innan med descutan utan det gör du där, en gång hela kroppen och två gånger på området du ska operera. Man behöver heller inte tvätta och förstöra sitt hår med detta bakteriedödande medel .(Tvättar aldrig håret med det inför andra operationer heller, tvättar med shampoo och balsam kvällen innan och sen bäddar rent, sen är ju håret endån instoppat i en mössa.

Naglar och smink – I-landsproblem

På Reformkliniken behöver du inte heller ta bort dina naglar. Även här är jag lite rebell, jag gör inte det annars heller, opererat axlarna och varit sövd för det två ggr och knät och sövd två gånger för det, finns undersköterskor som klagat. Jag har sedan pratat med en narkosläkare två ggr, hon sa säger någon något någon gång om dina naglar så svarar du, jag har tio tår och två öron med. Men man är ju inte så tuff fastande kl 7 på morgonen som jag alltid får som operationstid då jag har diabetes och inte får ta insulinet innan. Men på reformkliniken kan naglarna vara kvar utan konstigheter. I-landsproblem, men betyder mycket för många. Man får även ha maskara på, rekommenderas inte, du tänker du ser fräschare ut när du vaknar, det gör du inte, du har maskaran i hela huvudet.

Reformkliniken Sofie detsitterihuvudet levdittliv

Efter dusch

Så tog jag på mig morgonrock, dom sexiga långa strumporna och tofflorna och gick in på rummet. Nästan direkt dök en narkossköterska upp och satte en nål i handen på mig. Ock kopplade ett dropp. Jag ber alltid om vanligt dropp eftersom jag har diabetes och blodsockret blir så högt av glukosdropp som man annars får. Ber personalen inne på operationen att kolla mitt blodsocker en gång i halvtimmen istället och går det under 4 kan dom koppla på glukos. Något jag lärt mig med åren.Man får ofta kortison för man ej ska bli illamående efter, vilket jag alltid blir annars. Och kortison höjer blodsockret rejält. Fick även två små burkar med premedicinering. Tabletter du får innan operationen för att minska smärta och illamående efter operationen. Så såhär såg lite av förberedelserna för stussoperationen ut.

Jag har tidigare gjort en armplastik på Reformkliniken den kan läsa om HÄR

Så här gick stussoperationen till del 1, håll utkik för inom en vecka kommer del 2.

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
7+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.