Älskar du precis som jag Langos (eller västerbottenost)

Så kan det inte bli bättre

Langosdegen är ju tyvärr bara kolhydrater och onyttigt fett att fritera i.

Men dessa är wow

Du behöver ( 2 personer)

  • 2 Ägg
  •  2 dl riven västerbottenost
  •  2 msk Majonnäs
  •  1 msk Olja
  •  1 Vitlöksklyfta

Gör såhär

  1. Blanda ihop samtliga ingredienser utom olja och vitlök i en bunke
  2. Klicka ut klickar på en plåt med bakplåtspapper. 4 st
  3. Grädda i ugnen på 250 grader i cirka 8-10 minuter
  4. Pressa vitlöksklyftan i oljan och pensla på langosen när dom är klara.

Att ha på

Gräddfil med salt brukar ju vara basen sen tex räkor och rom. Eller skinka och annans.

Med 100 g räkor på innehållet en langos 25 g protein. Väljer man kvarg istället för gräddfil kan du höja proteininnehållet ytterligare.

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg