Den 14 April var det äntligen dags för Ögonlocksplastik och Ärrkorrigering Stusslyft. Väl inne på kliniken så visade sköterskan mig till mitt rum, lika fint o mysigt som vanligt. Ett ljus på mitt bord som var tänt, en levande tulpan på bordet.En liten korg med schampo balsam duschkräm Body lotion. Som alltid följer med mig hem. På sängen stod en korg med liten handduk, badlakan, morgonrock o morgontofflor. Jag fick gå in o duscha med bakteriedödande medel på kroppen. Här slipper man göra det i håret, det har jag aldrig gjort oavsett operation. Lika fint på badrummet med ljus o tulpan. Sedan kom sköterskan och satte en infart i armen och så fick jag lite pre medicinering.

 

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

 Narkosläkaren

Sedan kom narkos o vi pratade om min diabetes. Tänk så olika man blir behandlad. Jag ber ALLTID att inte få glukosdropp för mitt blodsocker går upp till High. Jag får alltid kortison för jag blir illamående av narkos och kortison är väldigt blodsockerhöjande. Men detta sa narkos här redan INNAN han läste vad jag skrivit i pappret. Sen hade jag skrivit att kommer jag under 4.0 så starta glukosdropp annars vanligt. Han sa eftersom du får kortison kommer ditt blodsocker aldrig vara under 4.0. Narkos brukar lyssna på mig men sista knä operationer så nej det va glukosdropp punkt slut.

 

Sen kom Tuve

Vi gick in på hans kontor och han ritade på mina ögonlock.Sedan ritade han runt hela mitt stusslyftärr + 5 cm framåt där tatueringen blivit kvar sen förra operationen av någon anledning. Jag tittade i spegeln, hittade ett ”fel ” till. Tuve ritade till där, sen tittade jag igen och sa att jag var nöjd. En sväng in om toaletten sen mötte jag upp han utanför operationssalen, han följde med in och lämnade av mig sedan gick han.

Narkospersonalen här är så underbar

Men det går inte att beskriva utan måste upplevas. Vi pratade alla 4 om olika saker o dom berättade allt innan dom gjorde de, och förklarade varför. Jag fick en liten dos som man blir salongsberusad av.Sedan sa en personal Sov så gott o strök mig p armen, sen minns jag inte mer

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Uppvaket

När jag vaknat till men endån inte riktigt vaken, o inte öppnat ögonen så hörde jag att nu skulle gördeln på (alla ni som haft en vet ju plågan) men nu va det inte det jag tänkte på utan att personalen diskuterar ska hon ha xs el s! Vet att jag hade s sist men lika ofattbart nu, s är ju en smal tjej. O hon som sa xs, tänk va man ”ser” olika.  Mina ögon ser INTE denna xs/s tjej när hon tittar ner på sig själv. När jag tittar mig i spegeln så kan jag se de, men bara där. Vad e fel på mina ögon, kommer dom någonsin se rätt?

Mat

Sövdes kl. 8 o vaknade till vid 13

Kl. 14 var jag superhungrig och åt.

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Efter 2 1/2 timme kl. 16,30 bad jag om frukt ”mellis”

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Sen kl. 19 ville jag ha middag (en färdig västerbottenostpaj)

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Kl. 22,30 bad jag om kvällsfika en macka en banan och ett äpple

 

Dom tänkte nog gud vad den tjejen äter 😂

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Kylmask

Jag hade laddat ner ljudbok då jag visste att man låg med elektrisk kylmask.

Men en var som en isklamp verkligen, men så puffade den in luft så den inte skulle ligga still på något ställe, utan rörde sig.

Så det var ungefär hur dagen såg ut, kylmask, äta, kylmask, äta kissa ta tablett.

Nattpersonalen kom sedan in och frågade vad jag ville ha till frukost

Hotell de lux

-Vill du ha kaffe el te

-Mjölk, Socker?

-Vi får nybakat bröd, frallor och grovbröd på morgonen vad önskar du?

-Vad vill du ha på? Skinka? Ost? Grönsaker?

-Sen har vi äppeljuice eller apelsinjuice.

-Önskar du Yogi? Müsli till?

Gaser

Däremot undrade jag vad det var för yogi. Det var Skånemejeriers lakosfria vaniljyoghurt. Efter hon sagt det kom jag att tänka på att jag inte haft några som helst gaser som jag brukar.Och detta va säkert för Yogin va laktosfri och jag valt grovt bröd under dagen.

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Reformkliniken.se levdittliv.se/sofie https://www.instagram.com/detsitterihuvudet

Sen vid 24 var det dax att sova några timmar.

Väckning och frukost. Sedan kom Tuve in och kollade så allt såg bra ut, 8,30 var det utskrivning, på med solglasögonen och stå på tåg och buss hela vägen hem.

MEN ni vet ju att min kropp aldrig samarbetar så det kommer en fortsättning på detta inlägg.

HÄR hittar du första inlägget om ögonlocksplastiken

Mina instagramkonto

Så missar du ej när bloggen uppdateras
6+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.