När ni läser detta inlägg så är jag på tåget mot Malmö och Mot Reformkliniken igen. Denna gång är det två operationer i en. Den ena är, ärrplastik efter mitt stusslyft.

Ni som följt mig ett tag

Vet att jag i augusti 2019 genomförde ett stusslyft. Där det tog bort nästan ett kilo hud och 15 cm brett på bredaste stället. Ärret gick nästan runt om kroppen, det är 75 cm. Det läktes fint första veckorna o var smalt som en sytråd, sen började det krångla bak vid rumpspringan, detta blev värre och värre och började öppna sig mer och mer och blev ett stort hål. Hålet var 3 ggr större under huden. Jag fick trycka in kompresser i hålet och byta varannan dag i 4 månader innan detta stängde sig. Dessa sorts hål läker inifrån därav den långa läkningstiden. Jag har där fått en kraftig ärrvävnad som gör ont att ligga på och som ser ut som en fistel.

Hål nr 2

Det blev på vänster höft, det började som nekros, men sen öppnade även detta sår sig och blev ett hål som jag fick sköta om som hålet baktill. Det på höften har inte återhämtat sig lika bra och det är fortfarande skorpa på det.

Sedan efter 4 månader så skulle kroppen själv göra sig av med dom grövre trådarna som är sydda  ed på djupet. Detta var min kropp inte alls intresserad av att göra. Så den puttade upp dom, vilket orsakade massa *vulkaner* i rad av var, när dessa sprack blev det ärr kratrar.

Detta som inträffade är inget konstigt och inget man kan lägga på kirurgen. Han gör ju självklart alltid sitt bästa. Denna operation är en stor belastning för huden och dessa två ställen blev hårt utsatta på min kropp.

Men som jag skrev så vill ju kirurgen att kunden ska vara nöjd.

Så hela ärret kommer att skäras bort, han kommer troligen få gå ner på djupet baktill för att få bort denna hårda klump.

Ni ser ju hur fint ärret kommer att bli på min första bild, varje op är en risk. Men allt går att lösa.

Det andra jag ska göra får ni läsa om vid nästa blogginlägg.

HÄR kan du läsa om mitt stusslyft

 

Roar Biker Shorts / Roar Top / Hårspännen / Doftljus / Mobilskal / Kuddfodral / Pläd / Skor / Diadem / Dekorationsleopard / Paraply


Kram Sofie

Mina instagramkonto

Så missar du ej när bloggen uppdateras
This post contains adlinks from Adviral

Kommentarer

Stackare vad du fått genomgå! Du är modig som vågar lägga dig på operationsbordet igen! Håller alla tummar att det blir bra nu!

🙏🏻 Tack, jag tänker som i resten av livet att är man öppen för möjligheter /förändringar så går allt att lösa💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.