Men NU kommer näst sista inlägget Min yttrandefrihet som gbpopererad

Foto på Instagram

Jag måste tycka att det är lite tragiskt att folk antar att jag äter och dricker allt som är på mina foto. Många har åsikter om det när dom tittar på mitt vanliga instagram @glamgirlsweden. Mina intressen är resa, fotografera, träna.
Dvs jag fotar alltid allas glassar i mitt sällskap, allas rätter när vi äter (om vi beställer olika) Allas drinkar/glas. Dom yngsta bonus kidzen brukar tom be mig fota deras mat för dom tycker det är roligt när deras mat syns på instagram. Min familj består av mig + 4 barn +pojkvän + 2 bonusbarn . Dvs 8 personer. Så om ni delar det jag lägger ut med 8 så ser ni ca vad jag konsumerat.

Mina bilder

Jag har fått förfrågan av både Aftonbladet och Madame tussade om att få använda mina bilder, för att bara nämna någon av dom större aktörerna. Dom som känner mig vet hur noggrann och hälsosam jag är . Och resten kan ju fortsätta o anta. Det är så falska rykten sprids.

Hör du inte det med dina egna öron säg inte det med din egen mun ❤️

 

HÄR hittar ni svaret från dietist och lev ditt liv

 

Passa på att beställa julklappar innan min kod slutar att gälla, den gäller månaden

Med min kod glamgirlsweden15 får du 15% och Fri Frakt på ALLT på Ideal Of Sweden månaden ut.

Kram Sofie

Jag har gjort ett sådant inlägg tidigare, ni som följt mig vet. Ni nya hittar det inlägget här. Så detta blir ett liknande som får heta Min yttrandefrihet som gbpopererad

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
Min yttrandefrihet som gbpopererad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.