Jag har gjort ett sådant inlägg tidigare, ni som följt mig vet. Ni nya hittar det inlägget här. Så detta blir ett liknande som får Min yttrandefrihet som gbp opererad del 4. Denna diskussion, svar kommer att fortsätta några söndagar framöver.

 

Extrem diet?

Jag har alltid scannat in mat sen Lifesum kom ut för 15 år sen. Inte

dagligen men då och då för att hitta *fel*. Oftast att jag ligger högt eller

lågt i mitt blodsocker vilket ofta är något i kosten. Och om jag går upp.

Men under de första två åren som opererad så ligger det dagliga intaget för

nästan alla på ca 1200kcal, för sen blir man mätt. Jag har därför valt att

lägga mig på det igen, men att fokusera på protein och grönsaker bara. En

normal stillasittande (jobb) intag ligger på ca 2000kcal. D.v.s. jag har inte

ens halverat det. Men så extremt, nej det är det inte. Jag har en väldigt sund

kost.

Bloggen är ”jobbig läsning”

å ena sidan så är det tråkigt din upplevelse är så ,men å andra sidan så kan ju allt  inte passa alla. Men däremot undrar jag varför du läser något som är jobbigt? Det är ju frivilligt att läsa så varför läser man

då?

Skönhetsopereras.

Man kan ju kalla det vad man vill, och med tanke på att dessa kliniker har

över 6 månaders vänte tid, säger ju ganska mycket om hur många som opererar sig

i tysthet. Men jag har opererat bort hud som har gett mig komplikationer, om man

vill kalla det skönhetsoperationer så absolut. Jag har själv betalt dessa för

att JAG ska trivas, och jag är nöjd med dom och har inte *förstört* ngn

operation.

Skönhetsideal

Det kan man ju diskutera i år, ALLA människor har rätt att se ut hur de

vill.  Man ska trivas med sig själv, saker jag gör gör jag för min skull och inte för andras.

Trots detta så sticker det i folks ögon. Mår man bra och inte har komplikationer av att man tex får lyfta upp huden på magen för att smörja svampsalva. Då är det ditt val och jag har inget att säga om det.

 

Har ni sett nya AW kollektionen från Ideal? Med min kod glamgirlsweden15 får du 15% och Fri Frakt på ALLT på Ideal Of Sweden månaden ut.

Pink Difference-designen är framtagen i samarbete med Bröstcancerförbundet. För varje köpt Pink Difference-skal doneras 50 kr oavkortat vidare till Bröstcancerförbundet. Nu kan du shoppa och samtidigt bidra till kampen mot bröstcancer.

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
Min yttrandefrihet som gbp opererad del 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.