Hur man får råd till en överviktsoperation och plastikoperationer ,det är en fråga som många undrar och få vågar fråga. Jag har ALLTID levt efter vill man något tillräckligt mycket så gör man det. Annars vill man inte det tillräckligt mycket.

Jag är undersköterska, ensamstående mamma till 4 barn med hus bil och hund. Jag har betalt för både min gbp och armplastik samt stusslyft själv. Kontant UTAN lån. Mina föräldrar har aldrig gett mig en kr i livet. Och jag separerade fån kidsens pappa för 17år sen, dvs jag har stått för allt själv vi gjort. Mina närmsta vänner vet hur hårt jag alltid slitet för pengar. Men vill jag ngt så kämpar jag tills jag lyckas.

En vän frågar ofta hur jag har råd med allt, trots att hen vet svaret hur mycket tid jag lägger ner på saker. Och hen svarar alltid, det pallar jag inte.

Nä då är det ditt val och du får leva därefter.

Så här vill jag ge er en massa tips till –Hur får man råd till en överviktsoperation och ev efterföljande operationer.

Många bäckar små tänker jag alltid, och det har tagit mig dit jag är    

SPARA PENGAR MED ÅTERBÄRINGSSIDOR

För att hjälpa dig hur man får råd till en överviktsoperation. Se till att bli medlem i flera olika återbäringssidor/cashbacksidor! Det är gratis. När du väl ska handla så kolla vilken av dem som ger högst återbäring! Så istället för att shoppa i butik kan du tjäna på att handla på internet.

Det fungerar så här: du loggar in på återbäringssidan och söker efter din butik och klickar dig in på den. När du sedan handlat så får du en viss procent av köpesumman tillbaka. Det kan ta olika lång tid men oftast mellan 15-45 dagar. Kom ihåg att inte surfa in på något annat emellan för då kan spårningen brytas och då får du ingen återbäring. Glöm inte att stänga av din AdBlocker också!

Frågor & svar

 1. Är cashbacksidor gratis? Japp, helt gratis!
 2. Kan jag vara medlem i flera cashbacksidor samtidigt? Ja, absolut! På så vis kan du jämföra dem och se vilken av dem som ger dig högst återbäring!

Bli medlem i dessa cashbacksidor idag!

 • Refunder
  Genom min länk får du 50 kr i startbonus om du ett köp över 100 kr. När man har över 100 kr kan man få dem utbetalda till sitt Paypal-konto eller bankkonto.
 • Cashbackshopping
  När du registrerar dig får du 50 kr i startbonus. När du kommit upp i 100 kr i återbäring kan du begära utbetalning.
 • Cashbacker
  Ingen välkomstbonus dessvärre. Du kan begära utbetalning till ditt bankkonto när du kommit upp i 100 kr.
 • MyBonus
  50 kr i välkomstbonus. Du kan begära utbetalning när du uppnått 100 kr.
 • Bonusway
  50 kr i startbonus. Här måste man få ihop minst 150kr i återbäring innan man kan få en utbetalning.

SPARA PENGAR MED UNDERSÖKNINGSPANELER

Här finns mycket pengar att hämta! Bli medlem i olika undersökningspaneler och spara ihop poäng för att sedan byta in mot presentkort, produkter eller pengar. Se till att värva vänner också för att få extra mycket poäng! Hur många undersökningar man får kan variera beroende på vilken målgrupp man tillhör.

Undersökningspaneler

 • M3 Panel
  M3 är den panelen jag gillar mest! Många undersökningar samt att man även får 25 poäng om man inte passar in i målgruppen på en undersökning. Jag brukar lösa in mina poäng mot SuperPresentkort. Med dem kan man sedan välja ut presentkort till vilken butik man vill hos GoGift. Blir du medlem får du 50 välkomstpoäng!
 • YouGov
  Också en panel som erbjuder många undersökningar! Poängen man tjänar kan man byta mot Lyxpresentkort som man kan lösa i valfri butik in hos Huuray. Du får 100 välkomstpoäng när du registrerar dig!
 • Mobrog
  Finns även som app. Du tjänar riktiga pengar (inga poäng) för varje undersökning. Du kan begära utbetalning med PayPal eller Skrill när du kommit upp i minst 50 kr.
 • Sedan finns det en hel del andra paneler,men det får ni googla på själv. Man kan inte få allt på ett silverfat.

 

Med Norwegians

kreditkort kan man nämligen samla poäng till gratis flygresor! Och vi gillar ju att resa! Då jag inte vill handla på kredit trots att det ej tillkommer avgift på detta så för jag alltid över återstående lön på kortet. Har samlat ihop till 4 Londonresor genom åren.

Kortet har flera fördelar som gjorde att jag valde  det:

 • Ingen årsavgift (viktigt!).
 • Ingen avgift på varuköp eller vid kontantuttag utomlands.
 • Upp till 45 dagars räntefri kredit.
 • Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd.
 • Du kan även föra över pengar till kortet när man vill, vilket var viktigt för mig.
 • Man får också bonus med upp till 10% CashPoints när man bokar Flex-biljetter och 4% på Lowfare-biljetter med Norwegian.
 • Får bonus med 0,5% CashPoints på alla varuköp upp till 100 000 kr per kalenderår.

Beställer man nu så får man 200 CashPoints i bonus på det första köpet, värde ca 200 norska kr. Vilket kan räcka till en billig flygresa!

Shoppingklubbar

Shoppingklubbar är ett annat koncept. Där kan man ta del av rabatter med upp till 80% (ibland mer!) på utvalda varumärken. Dock brukar kampanjerna vara tidsbegränsade. Man kan fynda rejält! 😀

Tänk på att vissa shoppingklubbar tar ut en medlemsavgift varje månad, men handlar man regelbundet så tjänar man in det snabbt. Inga bindningstider.
Är man osäker så kan man del av en gratis månad och kan sedan upp medlemskapet.

 • Members – Märkeskläder och prylar! Tidsbegränsade kampanjer. Gratis medlemskap!
 • Campadre – Märkeskläder och prylar till nedsatta priser. Tidsbegränsade erbjudande’

Har du provat Karma-appen?

Man kan köpa bra mat för halva priset och samtidigt vara med och minska matsvinnet! När du går med i appen får du 40 kr att börja handla för, bra va? 😍 Finns i alla städer o alla länder så bara att söka där man är, igår Räddade jag min favorit sallad från Holly Greens Asiatisk räka.

Bli en Swaddare

ladda ner appen i mobilen , jag hämtade ut 300 kr till Ullared nyss.

Sen TRADERA

Där har jag sålt i 23 år och har uppe 2-400 annonser var 14 dag. Jag lägger ca 8 timmar på detta i veckan, vilket betalade vår förra Asien resa samt hela denna. Har sålt åt vänner, då tar jag 50%

MITT konto

En väns konto

HÄR är en annan väns

Auktionerna på dessa konton kan samfraktas

 

Du sätter själv din LIMIT, allt går om man vill det tillräckligt mycket. Vem får 60kr i timmen för att bajsa lixom. (svara på paneler). Jag gör många fler projekt och samarbeten för att lyckats , men dom får ni själv jobba fram som jag fått.

 

HÄR kan ni läsa om min armplastik på REFORMKLINIKEN

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.