Tågresan

I fredags ringde klockan tidigt, för det var dax att träffa mina bloggvänner i Göteborg för överviktsopererade. Jag bokade resan i första klass för det kostar bara några tior extra och man får frukost. Vädret var helt underbart, att bara sitta och titta ut genom fönstret var helt avslappnande. ( Och jag jag åt upp det som var i lådan, förutom korven.)

 

Väl framme i Göteborg så träffades vi på ett hotell. Det blev jordgubbe/banan smoothies, choklad croissant och en liten chokladbit. Sen pratade vi trafik på bloggen, hur man marknadsför sig och hur trafiken ser ut. Därefter blev det dax för livesändning via baricols instagram, som vanligt när jag kört live med Louise ( som tyvärr inte kunde komma denna gång) så trillar frågorna in i slutet av sändningen.

Lunchdax

På vägen till lunchen som var längst upp i hotellet så var det lite fotografering, jag är inte alls bekväm med att andra tar bilder på mig.

Det av högrev, och stompad potatis. Jag åt upp allt även där. En måltid ska vara ca 1,5 dl mat. Köttbiten var ca 1 dl och potatisen en halv dl. Så portionen är inte större fast den kan se ut så för ögat.

Sen blev det även lite mer fotografering ute på taket.
Därefter så pratade Baricols Laura om brister som kam uppstår om man ej tar sina vitaminer.
   
Men sen så var det fika och sen föreläsning av en psykolog som är specialinriktad på överviktsopererade.
Det var så intressant och jag kommer att skriva mer om detta vid ett senare tillfälle.
Höstiga kramar från mig
Har ni sett nya AW kollektionen från Ideal? Med min kod glamgirlsweden15 får du 15% och Fri Frakt på ALLT på Ideal Of Sweden oktober ut.
Kram Sofie
Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
Göteborg för överviktsopererade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.