Här kommer fortsättning på mitt stusslyft på Reformkliniken. Eftersom det va måndag och inga patienter ligger på kliniken på helgen så behövde inte Tuve gå någon morgonrond. Så strax efter halv 8 kom han in på rummet, och jag fick följa med han in på hans kontor för att fotograferas också märka ut vad som skulle skäras bort.

TUVE

Men jag har ju alltid egna tankar, och detta är jätteskönt med Tuve därför att han lyssnar verkligen på patienten. Även med mina armar hade jag önskemål som han uppfyllde, alltså att jag ville ha snittet bak. Hur snyggt som helt, fått så mycket beröm och folk undrar varför det inte alltid läggs där. Men än så länge har jag inte sett någon annan som har det på baksidan. Med stusslyft lyfts ju baksida lår, rumpa, utsida lår och lite av nederkanten på ryggen bort. Jag ville ju även att tatueringarna framtill skulle bort. Men sen undrade jag om man kunde dra magen lite åt sidorna då jag har också två små bullar där som inte vill gå bort. Därför jag vill inte göra en ny bukplastik. Men jo lite gick det nog det fick jag se när han var klar. ( Men jag hoppades verkligen på det)

EKSEM

Sen har jag haft två ganska stora eksem på höger höft som kliat i år, inte ens den starkaste kortison har hjälpt. Men jag kliar hål så det blöder flera ggr i veckan och inte snyggt, huden är hård o röd där. Dessa kommer skäras bort. Bara detta är nästan värt 46.000 som stysslyftet kostar. HÄR kan ni läsa om dom olika priserna på operationen på Reformkliniken, därför i Skåne skiljer upp till 30-40 tusen billigare än tex Stockholm. Därför är det verkligen värt att ta sig neråt.  I stället för att resa uppåt och utomlands.

Såhär såg ritningen ut

Reformkliniken Sofie detsitterihuvudet levdittliv Reformkliniken Sofie detsitterihuvudet levdittliv Reformkliniken Sofie detsitterihuvudet levdittliv

Operationen del 1 kan du läsa om HÄR

Det kommer även en sista del snart så håll utkik.

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.