Första utematen blev IKEA, blev som många verkar t om man kollar på Instagram, tog mig en barnportion (på en barntallrik😂) perfekt storlek~ tog halva moset som de va tänkt. Mitt sällskap satt o tjatade på mig om att jag skulle äta mer köttbulle, jag va mätt redan efter en. Men efter 30 minuter fick jag i mig 2 köttbullar.

Då va detta visserligen bara 17 dagar efter min gastricbypas, och jag hade precis fått börja äta purrekost.

2  köttbullar lixom. Idag hade jag ju köpt en vanlig liten portion med 8 köttbullar, och ingen barn. Men jämför man med innan operationen så är det ju lite. Innan operationen köpte jag ofta en liten toastskagen stora tallriken med 20 köttbullar och en liten efterrätt.

 

Första utematen blev IKEA

Första utematen blev IKEA

Men just köttbullar och mos  och ärtor är ju perfekt som puremat hemma med, det är ju bara att mixa köttbullarna med mixern, om det blir förstora bitar av att dela med gaffeln. Det kan vara att lingonen ute är för söt så man får en dump. Men äter du hemma kan du ju köpa hem osockrad lingon. Perfekt att man kan köpa en barnportion som vuxen utan att behöva visa kortet, detta kan man göra på gekås med. Vet ni någon mer resturang man slipper visa kortet på eller förklara sig.

Varför skulle man som vuxen inte få beställa en barnportion? Man kanske inte är så stor i maten, eller inte är så jättehungrig. Varför ska man behöva visa ett kort eller förklara att man har gjort en överviktsoperation? Alla ska väll kunna få köpa vad dom e sugna på, precis som om man skulle behöva förklara sig varför man vill ha en kula glass och inte tre.

Vad var din första utemat?

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Calvin Klein Bh / Calvin Klein Trosa / Soft Top Twilfit / Twilfit Trosa / Tommy Hilfiger Bralette / Tommy Hilfiger Trosa

 


HÄR har ni lite tips på proteinrik matNU har LOHILO äntligen tagit tillbaka sin gamla plattform så nu fungerar min kod igen 30% på ALLT🥰SOFIEMANSSON30 är den nu, har ni testat deras nya 🥝 KIWI? Om inte så gör det, supergod. Det finns även träningskläder i samma serie.

Kram Sofie

Mina instagramkonto

Så missar du ej när bloggen uppdateras
3+

Kommentarer

Precis hemkommen från utbildning i Stockholm. Nervöst att åka iväg då jag är relativt nyopererad (gbp 3 februari)…Men jag drog iväg till Vapiano och fick utan problem en barnportion (som jag i o f s bara orkade halva av) och det var ren njutning!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.