Första julen som överviktsopererad så hade jag varit opererad i 11 månader. Jag valde ju att inte opereras innan julen förra året av två anledningar, ett att vi var i Thailand, hade vi inte varit det hade jag inte gjort det i december endån. För jag var orolig för all mat och allt söt  på julen , lucia , lussebullar, nyår, nyårsefterrätten. Nyårsdagen pizzan. Jag det kändes för jobbigt psykiskt helt enkelt.

Så hur blev då första julen som gbpopererad

Det blev 🥂L Ö R D S G S M Y S 🥂~ när jag tagit sista antibiotikan efter min armplastik, med cider, finost o jordgubb/svartpepparmarmelad. Köpte två olika sorters rågchips  från matsmart och kan inte bestämma mig vilka som är godast 😍😋

Saffranskladdkaka med vitchoklad och lingongrädde 🥰 blev det till Kalle Anka på julafton. (Dumpade 😂😂men gott va de) .

Min julmat blev detta 🥰+ en skinkmacka och ett revben till 👌🏻. Drack till maten igår något jag väldigt sällan gör.

På kvällen blev det, rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung😋🎄😋

2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣

Var MITT år

December månads resultat blev +0,3, vilket jag är nöjd med då jag varit sjukskriven pga armop och knappt lämnat huset och ätit fel.

   

Så jag åt i princip som vanligt men mindre, så blev första julen som gbpopererad. Och med facit i hand så var jag glad att jag gjorde operationen i jan och lärde känna min kropp innan julen kom, för den är tuff.

 

HÄR kan du läsa om min första sommar som överviktsopererad

Köp GODASTE dryckerna                                           Snyggaste Skalen

¨¨ 

 

Kram Sofie

Mina instagramkonto

Så missar du ej när bloggen uppdateras
This post contains adlinks from Adviral
7+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.