(På bilden ser ni hur fett under huden ser ut på riktigt)

Hej alla

Sorry om jag varit frånvarande fast jag gjort inlägg på mina sociala medier.De senaste sju månaderna har besttt av Fett Var Sår Hetsätning Jag har verkligen kämpat för att hålla humöret på topp. Allt började i somras, en andra meniskoperation där jag fortfarande hade ont efter. Humöret dippade.

Stusslyft

I augusti som jag längtat efter, efter tre veckor blev det nekros=vävnadsdöd och två stora hål öppnades. Jag har varit i Malmö för omläggning. Fick sedan sakerna utskrivna ( kompresser och förband=2000 kr) och la om själv.Gick på penicillin i 30 dagar. Hade förberett ett efter två månader inlägg, som jag döpte om till efter tre månader, som jag döpte om till efter 4 månader. Jag reser till Asien den 11 Dec och såren har precis fått skorpor på sig. Men är som sagt ej läkta.

Mensisk

Åkte till Köpenhamn lyssnade på Cher, knät sa nu räcker det. Och blev lita tjockt som låret. Blev akuten efter jag kom hem. Ny tid hos ortopeden, kortisonspruta och inflammationshämmande. ( Ingen skillnad) Ny tid hos ortopeden slutet av nov, och idag kom kallelsen till Magnetröntgen. Som givetvis blev när jag är bortrest, så den måste jag ändra. Poff då kom förkylningen, och inte lilla förkylningen, utan näsan, halsen, bihålorna, öronen, ja tom tänderna. Och idag är jag inne på v 4 och den är inte borta än.

Inte nog med det

I Nov började det bli små bulor där dom grova trådarnas knutor är under huden. Efter att det blivit en ärtstor knuta, dog huden, trilla av och var började rinna ut. (Kroppen vill göra sig av med dessa trådarna) så ett hål blev det där , och så kom nästa och nästa och i skrivandet stund är jag inne på hål nr 4. Det blir inga snygga ärr precis, och hoppas på korrigering när de andra ärren ska korrigeras nästa år

Summering av detta

Det har runnit var både från höft och under svanskotan i fyra månader vilket resulterat i smärta som resulterat i högt blodsocker som resulterar i mer insulin som är fettbildande. Och har jag ont så äter jag skit så känns det lite bättre. Och pga såren fick jag ej träna, dvs vikten ökar.

Kortisoninjektion =  resulterat i högt blodsocker som resulterar i mer insulin som är fettbildande.Samt ont i knät ont så äter jag skit så känns det lite bättre. Och pga knät blev det även Cardio förbud.

Förkylning, ont i halsen = virus/infektion resulterat i högt blodsocker som resulterar i mer insulin som är …….fettbildande. Samt ont i öron, käkar,tänder,bihålor,hals så äter lite till skit så känns det lite bättre. Och pga denna kraftiga förkylningen går det ej träna.

 

Så summering av juni-dec =Fett Var Sår Hetsätning

Men 11 Dec checkar jag ut, jag kommer mest att uppdatera mitt vanliga Instagram, men jag kommer INTE att svara på dm, inte på mail, inte på messenger. Kommer även att radera jobbemailen från mobilen,inte svara på sms mer än från dom absolut närmsta. Nu ska jag bara ta det lugnt njuta och leva.

Alla har upp och nergångar. Jag har dock försökt tänka positivt att bättre det hänt innan resan än under.

Sist jag var i Thailand
Och nu när jag åker,det har ju även hänt positiva saker.

HÄR kan du läsa om stusslyftet

Spara denna sida och gå in och titta varje dag för, det öppnas en ny lucka med nya fantastiska erbjudande.

Kram Sofie

Lite julklappstips till nära o kära 

Rosa sportbh / Lila leggings / Grå sportbh / Proteinbar x 3 / Functional collagen drink rainbow tray / Tröja, brun / Tröja, rosa / Tröja, blå / Tröja, grön

SOFFA SAGA / BORDSLAMPA / FIASPEL / PLOCKLÅDA / TIPITÄLT / MJUKDJUR / DRAGDJUR / GITARR

Mina instagramkonto  @glamgirlsweden  @glamgirlsweden
Följ Lev ditt liv på FB så missar du ej när bloggen uppdateras

This post contains adlinks from Adviral

Kommentarer

Du gör helt rätt i att stänga av och koppla av!!
Hoppas du får en härlig resa och att det fortsätter läka nu.

Usch så mycket du har gått igenom vilken pärs
Skönt och komma iväg och bara göra ingenting det är du värd 🍾🥂☀️🏝 men när du har sådana äta skit perioder går du inte upp i vikt då 🤔 för det gör jag 🙄Trevlig resa och ha en skön semester i paradiset

Ja det har inte varit ett roligt halvår, men det kommer ett nytt år. Och ska avslöja att jag vägt mig VARJE dag den jan 2018 (min op). MEN nu i november åkte vågen in i skåpet för jag vet jag äter fel och jag såg den plussat mer än jag trivs med. Men det är inget jag ska må dåligt över på resan så den åkte in i skåpet o åker fram när jag kommer hem och förhoppningsvis kommit ur svackan.
O tack, det ska jag VERKLIGEN ha🥰🥰 / Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.