Här kommer sista delen -Dygnet på Reformkliniken del 2

Uppvaknandet

Jag hade ont och fick insprutat smärtstillande, detta hjälpte ej och fick ytterligare en dos och smärtan släppte men fortfarande klar i huvudet. Blev inkörd på rummet där jag fick en fika. Dom lägger upp det så fint, som på en servering. Man får välja ljust eller mörkt bröd och vilket pålägg man vill ha. Kaffet man får efter man varit sövd smakar alltid fruktansvärt gott vart man än befinner sig, märkligt.

Efter en stund började det göra ont igen, jag fick då en morfintablett. Väntade en timme hjälpte ej, fick då i handen hjälpte inte det heller, sprutade in en dos till som när jag vaknade efter operationen och då släppte smärtan.

Kvällen

Sen var det dax för middag, det fanns 3 olika pajer att välja på eller två olika pastarätter. Jag valde tacopaj, även denna fint upplagd. Man äter ju lite med ögat.

Dygnet på Reformkliniken del

Jag hade tur även denna gång och fick sova själv, grejar ju med mitt blodsocker flera gånger i timmen efter operationer då det både höjs av smärta och av viss medicin. Så skönt att ligga själv.

Sen kom Tuve på kvällsrond, jag berättade om att det inte fungerade med en tablett och fick då insatt två tabletter istället. (Detta har aldrig hänt mig innan, svaret på detta kommer i ett framtida inlägg)

Sen var det dax för kvällsmålet

Natten

Kl 22 kom kvällspersonalen in och hälsade och frågade vad jag önskade till frukost. Jag fick även mina tabletter till natten. Kl 22,30 bad om en insomningstablett då jag hade ont och inte kunde somna, hände absolut inget, och frågade om en till kl 23, sen halv slumrade jag genom natten, vaknade av att dom tittade till mig två ggr.

Kl fem gick det inte att sova mer och klockan sex kom dom in med frukosten.

reformkliniken.

Mellan kl 7 och 8 går Tuve ronden och kollar hur man mår. Kl 8,30 är det dax för utcheckning från kliniken.

Del 1 av operationen kan du läsa om HÄR

Del 2 kan du läsa om HÄR

Operationen del 3 kan du läsa om HÄR

Kram Sofie

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.