Black Friday för minimagar

Ett litet tips

Nu är det dax för Black Friday för minimagar, så för alla er som gillar Nutrilett.

Eller som är inne på flyt före eller efter operationen.

Andra tips till mellanmål för minimagar hittar du HÄR

Därför nu till Black Friday har Nutrilette 50% på hela sitt sortiment.

Men även mellan 20-23 november har Nutrilett 50% rabatt på hela sortimentet i webbshopen! Passa på att fylla på med dina favoriter! Dom säljer ju även Bars, Smoothies.

Klicka HÄR.

Mina beställningar

Själv har jag beställt mig två par nya GAVELO Swirl Tights (min favorit) , har under denna resa bytt ner mig från XL-L-M och nu hänger tyvärr M i rumpan.

(Om man endån kunde få välja vart fettet skulle släppa )

Så beställde två par  i storlek s.

Däremot fick dom gamla åka ut på tradera, där jag säljer alla mina förstora kläder.

Men det är kostsamt att byta hela garderoben men det är SÅ värt det.

Black Friday för minimagar
Black Friday för minimagar

Black Friday för minimagar

 

Har du fler tips – eller vet andra bra erbjudande , så skriv gärna en kommentar.

Vad passar du på att köpa när det är billigt? Byter du ut förstora storlekar mot mindre? Vad gör du med dina förstora kläder? Passar du på att köpa julklappar och födelsepresenter? Jag vet till och med en bloggare som alltid tar semester på black friday så hon både hinner med att uppdatera bloggen kontinuerligt med alla erbjudanden som kommer ut innan och under dagen. Samt att handla till sig själv. Det kallar jag avancerat. Jag brukar även passa på att köpa några extra saker om det är något som är en förbrukningsvara, man kan tjäna ganska mycket på det. Jag har alltid varit ekonomisk och tycker att man kan lägga pengarn på fler saker so man tycker om, som i mitt fall att resa.

Kram Sofie

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.