Kärt barn har många namn.

Innan operationen så bodde en vän hos mig som är gbp opererad. Och efter hennes toabesök så var det alltid en väldigt speciell bajsdoft. Jag tänkte fy att ha en sån äcklig speciell doft.

Avföring, Bajs, Faeces, Skit

Innan operationen

Så fungerade min mage inte alls, jag fick ta Toilax varje vecka, inte ens det fungerade ibland. Var på en yoga föreläsning om kroppen, då berättade hon att när en kropp mår som bäst så bajsar man på morgonen. För då har kroppen rensat slaggprodukter under dagen.Då tänkte jag att då e ju min kropp kaos.

Efter operationen

Så sa läkaren att första avföringen skulle komma inom fem dagar annars fick man åka och köpa klyx, det gick dag ett, dag två, dag tre, dag fyra och så kom dag fem. Jag väntade till kl 21 då apoteket stänger kl 22 för klyx är det värsta jag vet. Men då släppte kroppen ifrån sig en minihög. För det lilla jag lyckats få i mig dessa fem dagar efter op med konstant illamående va det ju inte konstigt att det inte fanns någon utgift.

Men min mage fortsatte som innan operationen att absolut inte ha någon dygnsrytm och inte bli bättre, så fick köra Toilax varje vecka, fixar inte Movicol då jag fått detta utskrivit, men jag bara klökts o kräks oavsett vad jag lägger det i. Blev stressad på jobb då det kändes som jag smet undan när jag satt så länge på toa.

Efter 15 månader så började det att vända, magen satte igång varje morgon av sig själv.Fick tom ställa klockan tio min tidigare på vardagar då jag visste att bajsa ingick i morgonrutinen. Lyckan va total, och jag behövde inte sitta i 30 minuter som för.

Lukten

Sen poff så hände det mig med, denna fruktansvärda doft på Avföring, Bajs, Faeces, Skit, det är så man skäms. Och den sitter kvar flera timmar efter om man inte sprayar. Oavsett om det är stort eller litet A så kommer denna doft.

Så kom Cypernresan, två gbp opererade och en toa. Mitt sällskap for sina dumpingar i form av dålig mage. Och hennes kör oxå igång på morgonen. Jag har nog aldrig diskuterat så mycket *skit* som denna veckan. Och det kändes helt normalt. Men efter första morgonen o mitt toabesök sa mitt sällskap shit det går jju inte att gå in utan att klökas du måste spruta av din parfym. Då surade jag lite då jag hade med 700 kronors parfymen. Jag o så fortsatte det, så hon fick gå först och sen jag.Jag sa att vid nästa resa så åker doftsprayen med.

Förhållande, jag jag e ju singel och kan ju inte låta bli att tänka i början av ett förhållande,man måste bajsa det finns bara en toa, o ja doften är fruktansvärd o stannar kvar. O tänk om han inte ha sprej. Jag äter visserligen ganska många tabletter men det luktade inte såhär tidigare.

Hur har det blivit för er andra? Och vad kallar ni nr två? Avföring, Bajs, Faeces, Skit ?

 

HÄR är ett annat inlägg om att tappa motivation (vilket händer alla)

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras

Kommentarer

Det är 4 månader sen min sleeve och jag måste ta laxoberaldroppar varannan dag (2-3 droppar), annars går det inte alls… får se vad dietisten/läkaren säger vid 6-månaders kontrollen

Hej och va trist, började detta efter sleeven? Som sagt mitt rättade inte till sig fören efter 15 månader, så allt kan hända /Kram

Tips! Det finns en sprej som man sprejar ner i toan innan man bajsar och den gör så att det inte luktar bajs alls. Finns på lite olika utländska sidor, men jag tror att Designforhome säljer den i Sverige. Googla ”bajssprej”. Superbra om man ska bort eller har gäster, även för de som inte är opererade.

Men supertack för ditt tips, visste inte ens det fanns innan.Jag hittade en liknande spray på Ullared, ska testa den när jag är utanför hemmet. Det märkliga är att den är *doftfri* Fick även tips av en kompis mamma att köpa en sådan liten man brukar fästa på väggen och ha med i handväskan. Så även denna är inhandlad./Kram

ca 1,5 månad efter operation och kämpar m att få igång magen… finns tyvärr dålig info tycker jag vad man kan använda för laxermedel. Försöker lösa genom att äta chiafrön och så fiberrikt som möjligt, minst 1,5 liter vatten per dag men känner ändå som om det inte funkar… Någon som har tips på medel som funkar/inte är för äckliga?!

Beställ Toilax Tabletter på Apotea billigast och fraktfritt , små tabletter smakar inget😊 Ta på kvällen bajsa på morgonen 💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.