Året som gått som GBP opererad

Året som gått som GBP opererad varit händelserikt, jag har levt på ett helt annat sätt. Vikten har legat på 68-73. Min gräns är 72 så vid 73  kilo fick jag justera maten lite. Träningen har gått skitbra, trots att detta varit mitt första år jag kört HELT själv, men vilka resultat jag fått. Jag har alltid tränar med antingen en kompis eller en partner. Det har varit tufft att komma iväg många gånger, men som mitt instagram namn så sitter det i huvudet. Jag bestämde mig för 4 fasta dagar i veckan, och gjort det till en rutin. Precis som att borta tänderna. Träning är inte alltid roligt, inte tandborstning heller men det är bra.

Självförtroende

Mitt självförtroende har aldrig varit dåligt, men absolut inte på topp. Nu skulle jag vilja säga att det är 9/10. Så jag tog tag i att börja dejta i januari. Första dejten va jag så nervös, kan inte minnas jag varit så nervös i hela mitt liv. Men jag gjorde det! Och sedan körde jag på och det blev några dejter, inget som lett till ngt seriöst,dom jag varit intresserad av va inte, och tvärt om . Men kul att träffa nya människor och sjukt roliga erfarenheter.

Shopping

Så mycket jag köpt detta året har jag nog ALDRIG köpt i mitt liv, helt sjukt, har bytt ut 75% av min garderob. Känslan av att man ser bra ut i nästan allt. Det kommer ett eget inlägg om just detta längre fram.

Nyheter

Jag har som innan min gbp testat en massa nyheter med socker i. Jag har INGA förbud i mitt liv, dom triggar bara mig ännu mer. Men jag har däremot begränsat det till en dag i veckan.

Baricol

Jag har ätit mina vitaminer hela året och bara missat det 2 dagar av 365 detta året. En gång glömdes dom, en gång där jag ätit för mycket skit på lördagskvällen så jag fick inte ner 5 sådana tabletter med. Jag fick även äran att vara med i Baricols informationsbroschyr som ligger på mottagningar i hela landet. Jag vari augusti även med i ett reportage i tidningen Julian , det han du läsa om HÄR.

Året som gått

Live på Instagram

Jag fick även äran att köra Live på instagram två ggr med min blogg kollega Louise, jättenervös första gången, tänk om ingen tittade, el ingen ställde frågor. Vi hade bestämt att avsluta efter 30 min, men frågorna trillade in och efter en timme stängs Liven ner automatiskt. Samma hände andra gången, va mindre nervöst då, och blir lite mindre nervöst när man inte ser dom man pratar med, förutom Louise då men henne har jag ju träffat några gånger nu så hon är ingen okänd.

Året som gått

Baricol LIVE i Malmö

Blev inbjuden att prata när Baricol besökte Malmö och hade en föreläsning om vitaminer och mineraler sam smakprovning och tävlingar. Jag var sist ut, och blev supernervös då dom andra hade förberett sig och hade skrivit ner vad dom skulle säga.Jag babblade på om lite av varje men det blev positiv respons. Och superkul att träffa dom underbara följarna bakom instagram kontona live.

Året som gått

Hår

Tappade sjuk mycket går och va nere lite psykiskt pga detta. Det kan ni läsa om HÄR

Smaklökarna

Dom ändrades efter operationen och jag började äta både havregrynsgröt och broccoli. Detta kan ni läsa om HÄR

Diabetes

Var på min första återkontroll efter gbp på Medicinavdelningen hos min diabetesläkare, hade det bästa HBA1C jag haft på 13 år. (Jag har typ 1 diabetes) Det kan ni läsa om HÄR

Jag har ätit 10 mackor samtidigt, men jag har även blivit mätt på en halv. Jag har ätit 500 g godis en kväll utan problem, jag har dumpat.

Stusslyft

Jag har gjort ett stusslyft på Reformkliniken och tagot bort 14! cm hud på bredden, och nästan ett kilo totalt.

Men jag ÄLSKAR min GBP och den värd varenda krona, för utan den så hade jag inte fått mitt liv tillbaka, utan fortsatt att lagt all min tid på mitt jojobantande. Nu lever jag istället som varje dag var den sista.

Kram Sofie

HÄR Kan du läsa om mitt första år som opererad

Proteinbars -20 g protein-sockerfria-ingen palmolja                     Mobilskal och tillbehör som matchar!………………………….

 

Mina instagramkonto
Så missar du ej när bloggen uppdateras
This post contains adlinks from Adviral
5+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.